2777
2789

چند وقته خیلی ضرر مالی و جانی دیدیم شوهرم میگه چشم خوردیم ولی من فکر میکنم علتش اینه که یکی از نزدیکانمون مثل جادوگرا خیلی دنبال دعا میره میترسم برای ما هم حالا نمیدونم به چه نیتی این کارو کرده باشه 

چیکار کنم؟ قرآن میخونم نمیخوام دنبال باطل و این چیزا برم حس میکنم شیطان وارد زندگیمون شده 

نماز نمیخونم ولی دوست دارم بخونم تنبلیم میاد هربار شروع کردم ول کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرز امام جواد بنویسین همراهتون باشه انگشتر شرف الشمس هم از مشهد سفارش بدین باا به دور باشه خیر و برکت بیاد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

طلسم جادو خودش باعث میسه نزدیک خدا نشی   نزدیک خدا شی اونا ضعیف میشن  تونستی حرز امام جواد پیدا کنید 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

حرز امام جواد همراه تون باشه، قرآن اگه نمیخونین بزارید تو خونه بخش بشه، صدقه بزارید، ایه الکرسی هم زیاد بخون

سعی کن نمازتم تحت هر شرایطی بخونی

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

حتما کار خیر انجام بدید 

مثلا برای نیازمند غذا بدید 

یا هر کار نیک 

دعای خیر اونها بلاگردان شما میشه 

حتی به یه فرد مسن کمک کنید بارش رو ببره 

دوم 

از دعای خیر پدر و مادر خودتون رو بهره مند کنید

کاری کنید از شما راضی باشند و دعای خیر کنند

هر روز قرآن بخون الان هم که ماه مبارکه تلویزیون و روشن کن ببین کدوم شبکه جزء خوانی قرآن داره بذار صداش تو خونه پخش بشه انرژی های منفی و شیاطین و از خونه دور میکنه.روزهای یکشنبه هم سوره ی مزمل و بخون

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن