2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چشم خوردیم بلا سرمون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا. هر کسی تو برهه های مختلف ازین گرفتاریای پشت سر هم براش پیش میاد. زندگی همینه دیگه همه ش سختیه گاهیم زنگ تفریح داره. منم انقد تو زندگیم بلا سرم اومده مامانم همش برام گریه می کنه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

صدای اذان بلند پخش کن تو خونتون

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
عزیزم کسی بیکارنیست بره خرج کنه وقت و انرژی بزاره طلسمتون کنه ، مردم وقت و‌حوصله خودشونم ندارن ، نمی ...

عزیزم خیلی زیاد شده این روزا هم آدم پست وجود داره هم آدم بیکار 

عزیزم کسی بیکارنیست بره خرج کنه وقت و انرژی بزاره طلسمتون کنه ، مردم وقت و‌حوصله خودشونم ندارن ، نمی ...

عزیزم من هم بیکار نیستم تهمت بزنم من خونه یه نفر میرم تو نوشیدنیش خرده کاغذ دیدم 

دوست عزیزم حتما صدقه بدید به اندازه توانتون  هر چقد که دست افراد رو بگیری چندین برابرش بهت میرسه ، صذقه هم فقط پول به صندوق انداختن نیس حضرت امام صادق فرموذن هر کار خیری صدقه است.، صدقه خیلی خیلی موثره توی زندگی  و نماز بهترین و سریعترین روش ارتباطی ما با پروردگار بی نیاز و مهربونمون هست که سهم بسزایی در آرامش و انرژی زندگیمون داره . خدا با تویه دوست عزیز اگه تو یک قدم بسوی خالق مهربون و زیبایت بر داری اون  تو رو غرق لطف و مهرش خواهد کرد . 

در خانه اگر کس هست /یک حرف بس است 

دوست عزیزم حتما صدقه بدید به اندازه توانتون  هر چقد که دست افراد رو بگیری چندین برابرش بهت میرس ...

ممنون که راهنمایی کردین خودمم حس میکنم آرامش ندارم