2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر طول کشید خوب شدید

از وقتی از شیر گرفتم خیلی بهتر شدم دوسال که داشت از شیر مادر گرفتم اون موقع خودمو با کسایی که همسن من بودم و بچه هاشون بزرگ بود و دغدغه بچه کوچیک  نداشتن مقایسه میکردم 

باور میکنی الان خیلیا حسرت میخورن میگن کاش ما هم همون سن یه بچه دیگه میاوردیم(همون سن ۳۵ منظورشونه) الان دیگه دیر شده 

احتمال زیاد افسردگی بعد زایمان علتش هست که درست میشه به مرور 

سعی کن سمت چیزای که خوشحالت میکنه بری 

پرورشگل و گیاه خیلی به ادم روحیه میده 

موزیک شاد 

خونه نموندن زیاد  اینا بهت کمک میکنه

منم فرزند دومم ۳۲ سالگی ب دنیا آوردم وقتی بردمش بهداشت برا واکسن بهم گفتن میان سال اینقدر ناراحت شدم ...

بهداشت همش چرت میگه و یه عده خاله زنک بی سواد نشسته اونجا .ولشون کن

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه مامان های ما خیلی زود بچه می آوردن ما هم کلی باهاشون کیف می کنیم

من بچه سومم رو ۳۶ سالگی بدنیا آوردم 

امسال ۵ ساله میشه 🥰

سخت نگیر عزیزم 

ب این حس ادامه بدی دست و پا گیر میشه 

رها کن این افکارت رو به بچه هات برس عشق کن زندگی کن 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
منم فرزند دومم ۳۲ سالگی ب دنیا آوردم وقتی بردمش بهداشت برا واکسن بهم گفتن میان سال اینقدر ناراحت شدم ...

وااا بسم الله 🤣🤣

خدا شفاشون بده اونا عقل ندارن 

دقیقا میان کدوم سال منظورشون بوده 

😐😐

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

من می گم کاش ۳۲ می اوردم حواسم نبود زنان از دستم رفت 

من بچه سومم رو ۳۶ سالگی بدنیا آوردم امسال ۵ ساله میشه 🥰سخت نگیر عزیزم ب این حس ادامه بدی دست و پا گ ...

اخه شانس من دخترم سن بالا شد پسرم سن بالا بود بهتر بود 

من بچه سومم رو ۳۶ سالگی بدنیا آوردم امسال ۵ ساله میشه 🥰سخت نگیر عزیزم ب این حس ادامه بدی دست و پا گ ...

دست خودم نیست ‌کارهایی کهمامانم برام می کنه دوست دارم برای دخترم بکنم ولی خوب می بینم زمان نیستد