2777
2789
عنوان

چطوری به ماه سفر کردن در حالی که در تمام کتب آسمانی گفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 128 پست

اینقدر سوال بی جواب تو ذهنم دارم

بعضی وقتا حالم بدمیشه

نمیدونی قرآن فقط ترجمه تحت الفظی باید بشه یا تفسیر درست تره

کاش خدا حداقل ۱۰۰سالی یه راهنما میفرستاد اینقدر آدما تنها و گم وگیج نبودن

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
توی ماه اکسیژن نیستتوی فیلمی که از رفتن به ماه گرفتن،پرچم آمریکا رو زدن و پرچم داره تکون میخوره،،،،ب ...

پس رد پا روی کره ماه پیدا کردن را لابد یکی رفته که پیدا کرده،واقعا عمدا داری سسشعر میگی بخندیم؟

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ماه اکسیژن نیستتوی فیلمی که از رفتن به ماه گرفتن،پرچم آمریکا رو زدن و پرچم داره تکون میخوره،،،،ب ...

اون خانوم ایرانی(انوشه انصاری) ک تقریبن ۴۵سال پیش رفت کره ماه،اونم دروغ بود؟تو گوگل عکسش هست

عزیزم فعلا به صورت علمی براتون توضیح بدم که سفر به ماه یک دروغ بود

چون شما اگر دقت کرده باشید برای ارسال ماهواره ها که فقط بیرون جو زمین میرن، چه موشک ها و ایستگاه های فضایی ساختن، حالا شما در نظر بگیر که این فضاپیما رو فرستادن حالا چطور میخوان در محیط خارج از زمین اونو به ماه بفرستن، حالا فرض که سالم و قشنگ روی سطح ماه فرود اومد، چطوری برگرده، باچه موشکی،باچه سوختی، باچه ایستگاه فضایی، این موشک دوباره به سمت زمین پرتاب بشه؟؟؟!!! 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
پس رد پا روی کره ماه پیدا کردن را لابد یکی رفته که پیدا کرده،واقعا عمدا داری سسشعر میگی بخندیم؟

تو شعورت نمیرسه برا اونا که میفهمن گفتم

تو خودتو جدی نگیر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واقعا برام سواله

تازگیا کیم کارداشیان که خودشم شیطان پرسته گفته سفر به فضا دروغی بیش نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ

(سوره الرحمن، آیه ۳۳)

ای گروه جن و انس! اگر می‌توانید از کرانه‌های آسمان‌ها و زمین بیرون روید، پس بیرون روید! اما نخواهید توانست جز با نیرویی (سلطانی، یعنی قدرت و اذن پروردگار)

خداوند در این آیه به جن و انسان می‌فرماید که بدون قدرت و اذن الهی نمی‌توانند از محدوده آسمان‌ها و زمین بگذرند. برخی مفسران گفته‌اند منظور از این آیه اشاره به محدودیت علم و توان بشر در برابر قدرت خداوند است، و برخی هم آن را اشاره‌ای لطیف به محدودیت خروج از جوّ زمین و عالم هستی بدون نیروی خاص دانسته‌اند.

تفسیر ها متفاوته این بنده خدا اومده با شما چیزی که فهمیده و فکر میکنه درست باشه رو به اشتراک گذاشته نیاز به این همه توهین مسخره کردن نیست خانمای عاقل !!

اون خانوم ایرانی(انوشه انصاری) ک تقریبن ۴۵سال پیش رفت کره ماه،اونم دروغ بود؟تو گوگل عکسش هست

عزیزم کره ماه نرفتن، به ایستگاه فضایی خارج جو زمین رفتن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

دونا چیز مختلفو داری بهم ربط میدی

کدوم کتاب آسمانی گفته نمیشه به ماه سفر کرد؟؟؟؟

بعدشم گنبد شاید منظورش مثلا لایه اوزون بوده

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!