2777
2789

سلام نوزاد دوماهه ای دارم ک اول نان خورد استفراغ می‌کرد بعد متخصص اطفال گفتن نان ای آر ک یبوست شد😪بعد عوض کردن گیگوز ک اونم بخاطر شل بودن هرروز استفراغ دیگه لج گردم و دکتر نبردم بدون نسخه ببلاک ای آر دادم آخه الکی فقط پول ویزیت میدادم با چ بدبختی با ی بچه دیگه دکتر از شهرمون دوره😪خلاصه اونم الان یبوست داره تو تاپیک قبلی م نوشتم ک چی ب سرم اومد با یبوست وحشتناک  تا اینکه دیدم فایده نداره و بازم با هر بدبختی بود دیروز رفتیم دکتر ک گفتن آپتامیل و نان اچ آ هرکدوم از گروه اچ آ گیرت اومد منم از داروخانه مشورت گرفتم ک گفتم نان اچ آ بهتره ولی از دیشب فقط بالا آورد شیر خیلی شلی هست اینم بگم پودرامپرازول بهش میدم و قطره بی بی کر خسته شدم توروخدا کی میدونه چی بهش بدم ب ی مادر درمانده کمک کنید ن ماشین داریم ک هی بریم دکتر نه هزینه ش دکترم ک میرم فقط شیر عوض میکنه 😭

عزیز نوزاد خیلی حساسه نمیشه اینجا برای تجویز گرفت 

معمولا سه ماهگی ب بعد خوب میشن 

من خودم با مشکل شما اپتامیل میدادم خوب بود 

چقدر شیر میدی توی هر وعده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

سلام جانم الان بچم اذیت میکنه نمیزاره صحبت کنم 

ولی لاقل یک هفته  سری اچ ا رو امتحان کن اگر دیدی ساخت بده اگر نساخت بعد عوض کن بجای پودر امپرازول نکسیوم بی بی بذع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز نوزاد خیلی حساسه نمیشه اینجا برای تجویز گرفت  معمولا سه ماهگی ب بعد خوب میشن  من خو ...

اپتامیل دکتر گفت بگیر داروخانه گفت نان اچ آ بهتره والله معمولا دو ساعت ی بار یا سه ساعت بعضی وقتا م یک ساعت و نیم ک گریه کنه و گشنه باشه کمتر بهش میدم آروغ ش میگیرم نمیدونم چرا آخه

سلام جانم الان بچم اذیت میکنه نمیزاره صحبت کنم   ولی لاقل یک سری اچ ا رو امتحان کن اگر دی ...

دیکی دادم‌نان اچ آ پشیمونم کرد هنوز نخوره شیر روون میداد بالا نکسیوم چیه آجی شربته،؟

اپتامیل دکتر گفت بگیر داروخانه گفت نان اچ آ بهتره والله معمولا دو ساعت ی بار یا سه ساعت بعضی وقتا م ...

بیشتر از ده سی سی نده تو هر بار

اروغش رو قشنگ نیم ساعت بگیر 

ی کم دیگه هم صبوری کن عزیزم چند وقت دیگه مشکلش حل میشه و هردو راحت میشین انشالله 🌱

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

مشکلی که داری منم از نوع دیگش دارم جیگرم در اومده از دکتر هم دورم نمیدونم چی بدم به این بچه دیگه

اپتامیل چی خوب نبود من گفتم امروز برم بگیرم ببلاک اچ آ میگن خوبه ک کمیاب شما امتحان نکردی مشکل بچه شمام یبوست و استفراغ؟