سلام نوزاد دوماهه ای دارم ک اول نان خورد استفراغ میکرد بعد متخصص اطفال گفتن نان ای آر ک یبوست شد😪بعد عوض کردن گیگوز ک اونم بخاطر شل بودن هرروز استفراغ دیگه لج گردم و دکتر نبردم بدون نسخه ببلاک ای آر دادم آخه الکی فقط پول ویزیت میدادم با چ بدبختی با ی بچه دیگه دکتر از شهرمون دوره😪خلاصه اونم الان یبوست داره تو تاپیک قبلی م نوشتم ک چی ب سرم اومد با یبوست وحشتناک تا اینکه دیدم فایده نداره و بازم با هر بدبختی بود دیروز رفتیم دکتر ک گفتن آپتامیل و نان اچ آ هرکدوم از گروه اچ آ گیرت اومد منم از داروخانه مشورت گرفتم ک گفتم نان اچ آ بهتره ولی از دیشب فقط بالا آورد شیر خیلی شلی هست اینم بگم پودرامپرازول بهش میدم و قطره بی بی کر خسته شدم توروخدا کی میدونه چی بهش بدم ب ی مادر درمانده کمک کنید ن ماشین داریم ک هی بریم دکتر نه هزینه ش دکترم ک میرم فقط شیر عوض میکنه 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز نوزاد خیلی حساسه نمیشه اینجا برای تجویز گرفت معمولا سه ماهگی ب بعد خوب میشن من خو ...
اپتامیل دکتر گفت بگیر داروخانه گفت نان اچ آ بهتره والله معمولا دو ساعت ی بار یا سه ساعت بعضی وقتا م یک ساعت و نیم ک گریه کنه و گشنه باشه کمتر بهش میدم آروغ ش میگیرم نمیدونم چرا آخه