2777
2789
عنوان

دوستان لطفا نظر بدین با آدم بد دهن و عصبی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 71 پست
وای بمیرم برات دقیقا عین همین از بس خانوادم سر جریان شوهرم که قبولش نمیکردن ۳ سال تمام تو بلاتکلیفی ...

عاخ عاخ عاخ

یکی از مسائل ماهم همین بود

البته مال من ریشه در کودکی سختم داره

مامانم خیلی ایده ال گرا بود

خیلی خیلی خیلی اذیتم کردن خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اونن نمیاد خودت برو مشاور راهکار بگیر

قبل عقدم باید راضیش کنم بریم

چون دو دلم نمیدونم بهم بزنم یا درستش کنم دوباره

اخه خیلی دوسش دارم همه زندگیمونم باهم درست کردیم جدای این مسئله خیلی هوامو داره و پشتمه گیجم واقعا

عاخ عاخ عاخ یکی از مسائل ماهم همین بود البته مال من ریشه در کودکی سختم داره مامانم خیلی ایده ال گ ...

ولی الان خیلی خوشحالم که از انتخابم دست نکشیدم و هر دوتامون محکم پای هم وایسادیم حتی اگر در اینده متوجه شم انتخابم اشتباه بوده خیلی بهتر از اینه ک یک عمر با حسرت داشتن کسی ک دوسش داشتم زندگی کنم و حتی شاید پیری زود رس میگرفتم از غصه هیچوقت نذاشتم حسرت چیرای ک میخوام رو دلم بمونه حتی ب قیمت جونم

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
ن اینک میگی تازگیت یچیزایی فهمیدی عزیزم چی فهمیدی؟اگ خیلی چیز بدیه بهم بزن خودتو اذیت نکن

یکی از دوستاش همش بهم نخ میداد بهش نگفتم

تازگیا اومده میگه چند ماه پیش تو اوج افسردگی تو بهت خیانت کرده و میکنه

دقیقا الان همینجوریم میترسم باهاش حرف بزنم مثلا ذیشب هرچی میخواستم بگم میگفت چیزی نگو عصبیم از یه ...

جداشو الان نامزدی اینطوره فردا ازدواج کردی هرروز بی احترامی بددهنی.بددهنی خودش ب مرور دست بزنی هم میاره

جداشو الان نامزدی اینطوره فردا ازدواج کردی هرروز بی احترامی بددهنی.بددهنی خودش ب مرور دست بزنی هم می ...

قبلش حتما میرم مشاوره عقدمم عقب میندازم اگه دیدم نمیشه جدا میشم 

ولی الان خیلی خوشحالم که از انتخابم دست نکشیدم و هر دوتامون محکم پای هم وایسادیم حتی اگر در اینده مت ...

خوب کردی

بهترین کارو کردی

امیدوارم زود زود ازین شرایط خارج بشی و بخاطر هیچ چیز بی ارزشی عصابت بهم نریزه دیگه

آفرین بتو ک انقد پایبند بودی

آفرین به شوهرت ک آنقدر درک و شعور داره

وقتی اینجوری کنارت باشه و بلد باشه تورو روز بروز بهتر میشی

میگم منم اینجوریم اما جدیدا یکم بهترم حس میکنم

بری خونه خودت از خانواده فاصله بگیری ک دیگ دنیا بهشت میشه خوب میشی کامل

خانواده های ما ضربه هایی بهمون زدن ندونسته ک دشمن خونی نمیتونست بزنه

قبلش حتما میرم مشاوره عقدمم عقب میندازم اگه دیدم نمیشه جدا میشم 

حتما اگه برات مهمه اینکار کن.قبلش حتما حتما مشاوره برو.ادم ی بار زندگی میکنه ادم بددهن زندگی ادم تباه می‌کنه.متاسفانه شوهر منم این ویژگی کثیف رو داره

قبل عقدم باید راضیش کنم بریم چون دو دلم نمیدونم بهم بزنم یا درستش کنم دوباره اخه خیلی دوسش دارم هم ...

سر هرچیزی به فکر بهم زدن و جدایی نباش گل دختر

فقط مرگه که چاره نداره

درستش کن و باهاش زندگی کن

هیشکی بی عیب نیست

طلاق فقط از چاله تو چاه افتادنه

دوستم ک داره تو هم میخوایش ، اینم ی مشکل کوچچیکه که به امید خدا حل میشه کم کم

بزرگش نکن الکی

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋
دقیقا الان همینجوریم میترسم باهاش حرف بزنم مثلا ذیشب هرچی میخواستم بگم میگفت چیزی نگو عصبیم از یه ...

پس عصبی و بی منطق 

فقط عصبی باش که ب اون لحظه آدم چیزی نمیگه بعد در مورد مسعله صحبت میکنیم 

اما اگر بی منطق باش و عصبی بودن بهانه ای برای صحبت کردن کنه 

خیلی سخته ساختن 

ببین همسر منم عصبی که میشه خیلی بددهنه واقعا زجراوره 

اما اروم که شد میتونیم صحبت کنیم و انصاف در نظر میگیره