2777
2789
عنوان

دوستان لطفا نظر بدین با آدم بد دهن و عصبی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 71 پست
باهاش حرف بزن شاید عصبی شه ولی اروم میشه حرفاتو بزن ی نصبحت خواهرانه هم میکنمت درسته اون زود عصبی می ...

منم پیش قدم نمیشم 

نمیتونه یه روز نبینه منو اذیت میشه واقعا

معمولا بعد قهر میاد دنبالم میبرتم بیرون

من دکتر رفتم قرص مصرف میکنم  اما اصلا رعایت حالمو نمیکنه الکی گیر میده لجمو در میاره چون آدم ق ...

گذشته هاتونو بذارین کنار در لحظه زندگی کنین ولی بازم قبل اینکه عقد کنی برین پیش مشاور ازدواج اگ عقد کنی دیگه نمیشه چیزی رو تغییر بدی

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته هاتونو بذارین کنار در لحظه زندگی کنین ولی بازم قبل اینکه عقد کنی برین پیش مشاور ازدواج اگ عقد ...

آره حتما باید بریم

امیدوارم بفهمه و انقدر الکب با حرفاش آدمو اذیت نکنه

درست میگه باهاش مهربون باش  فداتشم خب برو دکتر من رفتم بهم گفت تو براثر استرس زیاد اینجوری شدی ...

تو تنها نیستی عزیزم😓

منم عین خود خودتم

من خونه دوست بابام بودم بچش بقدری رفت رو مخم (مداد رنگی هاشو تراش می‌کرد محکم میکوبید تو بازوم اذیتم می‌کرد)اومدم خونه با بابام دعوا کردم ک چرا منو بردی اونجا حالم و خراب کرد اون بچه لعنتی عصبی شدم میز عسلی رو بلند کردم کوبیدم تو سطل اشغال گوشه پذیرایی و ی گلدونممم زدم شکستم

من دچار یجور جنون میشم از بس داد میزنم و گریه و جیغ و …

دیوونه میشم تو دعوا و عصبانیت

دقیقا الان همینجوریم میترسم باهاش حرف بزنم مثلا ذیشب هرچی میخواستم بگم میگفت چیزی نگو عصبیم از یه ...

بذار آروم شد حرف بزنین

پیش مشاورم ببرش اگه تونستی ک بتونه رو خودش کنترل پیدا کنه

یا لَطیف! اِرحَم عَبدُکَ الضَّعیفَ الذَّلیل ...🦋
تو تنها نیستی عزیزم😓 منم عین خود خودتم من خونه دوست بابام بودم بچش بقدری رفت رو مخم (مداد رنگی ها ...

من به این مرحله ک برسم اروم نمیشم

هرچی بابام بغلم می‌کرد بوسم می‌کرد فایده نداشت

این ی مشکل بزرگ شده برام

من سالیان دراز عصبانیت و ناراحتیمو ریختم تو خودم الان حدودا بمدته ک نمیتونم کنترلش کنم بطرز وحشتناکی میزنه بیرون

همیشه به شدتی ک گفتم نیس با شوهرم ک بحث میکنم عصبی میشم گریدش خیلی پایین تره

اما گاهی یچی مثل اون بچه دیوونه ام میکنه

فقط و فقط ببرش پیش روانپزشک

باید دارو مصرف کنه و تحت نظر تراپیست باشه اگ معالجه نشه کار بجای باریک میکشه…

من عصبانیتم خیلی وحشتناک می‌شد حدودا ی هفته تحت نظر مداوم تراپیست بودم تو کلینیک بعدم روانپزشک و دارو ….

حس میکنم بهترم الان زودتر اروم میشم

این آدما قبل ناراحت کردن بقیه خودشون یک دنیا ناراحتی رو قلبشون جمع میشه

شک‌نکن خودش بیشتر از تو در عذابه

کمکش کن

تو تنها نیستی عزیزم😓 منم عین خود خودتم من خونه دوست بابام بودم بچش بقدری رفت رو مخم (مداد رنگی ها ...

وای بمیرم برات دقیقا عین همین از بس خانوادم سر جریان شوهرم که قبولش نمیکردن ۳ سال تمام تو بلاتکلیفی بودیم عصبیم کردن من الان طوری شدم ک تحمل ندارم صداشونو بشنوم یا یکم ولم صداشون بالا باشه رگای سرم میان ک بترکن

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
بذار آروم شد حرف بزنین پیش مشاورم ببرش اگه تونستی ک بتونه رو خودش کنترل پیدا کنه

خودش میتونه خودشو کنترل کنه از 4 سال پیش خیلی بهتر شده اوایل دوستیمون که وحشتناک بود 

2 سال بعدش خوب شد الانم که نامزدیم باز مثل قبل شده بهشم میگم بریم مشاوره میگه مگه من روانیم 

نامزد من وقتی خیلی عصبی شه خون جلو چشاشو میگیره قشنگ تا یکی یا یه چیزیو داغون نکنه اروم نمیشه

ولی خب اصلا دست بزن نداره فقط وسیله خورد میکنه یا به خودش اسیب میزنه وقتی میبینه خیلی ناراحتم ازش