2777
2789
عنوان

دوستان لطفا نظر بدین با آدم بد دهن و عصبی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 71 پست
خودشم میگه وقتی عصبیم سعی کن باهام خوب باشی ولی من خودم چند وقته افسردگی بد دارم و زود رنجم سریع نا ...

تا کی تحمل خواهر 

همسر میگیریم که آرامش داشته باشیم 

این نشد حرف 

شما خودتو بسوزونی تباه کنی که ایشون آرامش داشته باش 

مگه میشه 

مگه انصافه 

پس روح شما که روز به روز ناراحت و دلشکسته میشه چی 

نیاز به درک نداره نیاز به آرامش و محبت نداره 

نه خواهر کسی که به بلوغ نرسیده رو باهاش ازدواج نکن و یک عمر قورت نده 

تا کی تحمل خواهر  همسر میگیریم که آرامش داشته باشیم  این نشد حرف  شما خودتو بسوزون ...

اینم اضافه کنم بخاطر مشکلات خانوادش مشکل عصبی بدی داشته قبلا

خیلی حرفات حال منه بلاخره یکی فهمید.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من وقتی خیلی عصبی شه خون جلو چشاشو میگیره قشنگ تا یکی یا یه چیزیو داغون نکنه اروم نمیشه ولی خ ...

بعدا دست بزن هم پیدا می‌کنه 

همینکه وسیله می‌شکنه باهاش عقد نکن 

پرهیز کن 

مراقب باش 

ساده نباش 

دو.روز دیگ طاقتت تموم میشه 

ولش کن 

بعدا دست بزن هم پیدا می‌کنه  همینکه وسیله می‌شکنه باهاش عقد نکن  پرهیز کن  مراقب ب ...

مرسی عزیزم اگر با مشاوره درست نشد کلا قیدش و میزنم 

امیدوارم ادما انقدر بیخود هم دیگه رو ناراحت نکنن

اینم اضافه کنم بخاطر مشکلات خانوادش مشکل عصبی بدی داشته قبلا خیلی حرفات حال منه بلاخره یکی فهمید..& ...

شما روحتو بزاری جسمت جوانیت 

که یکی دیگ به خودش فشار نیاره 

عزیزم شما نیاز به آرامش داری 

نیاز به هویت شخصیتی داری 

نیاز داری درک بشی از سمت کسی که دوستت داره 

میری سر زندگی خانواده اش اذیتتت می‌کنه 

بچه کار بد می‌کنه 

مزد همسایه مزاحمت میشه 

نونوایی محله تیکه میندازه 

نمی‌دونم آخر شب به چیزی نیاز پیدا می‌کنی 

جرأت نمیکنی بهش بگی عکس خودت تنهایی باید جور بکشی 

مراقب باش به جای همسر بار به دوشت نبندی خواهر 

الان یکماه دو ماه اذیت میشی شایدم کمتر  

اما حداقل. اروم زندگی می‌کنی 

شانس این داری یک آدم نرمال پدر بچه ات باش 

بچه ات هم یکی مثل باباش میشه 

شما روحتو بزاری جسمت جوانیت  که یکی دیگ به خودش فشار نیاره  عزیزم شما نیاز به آرامش داری ...

سر همه چی اروم و مهربونه شرایط خوبی داره شناخت دارم ازش ولی همین عصبانیتش یهو 3 بار در ماه میترکه 🤦🏻‍♀️

شما روحتو بزاری جسمت جوانیت  که یکی دیگ به خودش فشار نیاره  عزیزم شما نیاز به آرامش داری ...

مثلا همیشه بهم میگه چون مادر پدرم جدا شدن اگه بچه دار شم نمیزارم آب تو دلش تکون بخوره و اینا

و همیشه تو همه چی پشتمه بحث مالی باشه یا محبت و توجه بخوام عصبی باشم ناراحت باشم هرچی 

تنها مشکلش همین عصبانیتشه

خب خاهر خودتو درست کن نگو دست خودم نیس همه چیز دست خودادمه سعی کنین برین دکتری روانشناسی جایی قرص نخ ...

تمام راه هارو رفتم من ک خوب بشم 

از تو اتاق اومدن اینا گذشته بود دیگ من منفجر میشدم چند ساله کنترل کردم بعد دیگ کنترل نمیشد دیوونه میشدم

رفتم پیش روانپزشک دارو مصرف کردم الان دوز دارو رو کم کرده تحت نظر تراپیست بودم کلاسای کنترل خشم و این حرفا الان خیلی حس بهتری دارم

منم همین حسو دارم واقعا آدم کثیفیه یه بار نامزدم کار داشت گفت این بیاد دنبالم مرتیکه میخواست بغلم کن ...

پس بلاک کن عزیزه من

چرا یه راه ارتباط براش باز گذاشتی ک بیاد زیراب نامزدتو بزنه دختره خوب؟!

بلاکش کن اشغال کثیف و

سر همه چی اروم و مهربونه شرایط خوبی داره شناخت دارم ازش ولی همین عصبانیتش یهو 3 بار در ماه میترکه 🤦 ...

ببین فقط و فقط چاره اینه ک بره دکتر

فقط همین و بس

اگ خوب شد ک ادامه بده نشد هم…دیگ تمام

میدونی من شوهرم تو عصبی شدنم دخیل بود خودش اما کمک کرد کنارم بود تو تایم درمان تا اوکی شم

ما قبل ازدواج شش سال دوست بودیم تو این تایم خیلی اذیت شدم مخالفت پدرم بگییییییر تاااااا….میدونم عصبی بودن بده اما من از شوهرم خیانت دیدم !!!خیانت خیلی بدی دیدم!یکدت پدرم مارو جدا کرد از هم این برای اینک جای منو پر کنه زیاد اذیت نشه با ی نفر دیگ ریخت رو هم بعدم باهاش هزار کار کرد دختره ام اومد همه چیزو بهم گفت و گفت این بلا رو سرم آورده …من دیووونع شدم

خیلی بد بود !بعد اونم اگ عصبی میشدم دعوا میکردم باهاش فقط چون اون داستان یادم میومد هنوزم پاک نشده از ذهنم

ازم کلی معذرت خواهی کرد و التماس بعد اونم دست از پا خطا نکرد خیلی مهربون شد آدمه الان عالیه اما مغز من و عصابم نابود شد