2777
2789
عنوان

دوستان لطفا نظر بدین با آدم بد دهن و عصبی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی بهترین کارو کردی امیدوارم زود زود ازین شرایط خارج بشی و بخاطر هیچ چیز بی ارزشی عصابت بهم ...

قربونت برم همچنین توعم ان شاءالله روز ب روز بهتر باشی🫂❤️‍🔥

اون ک صد در صد💔

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
پس عصبی و بی منطق  فقط عصبی باش که ب اون لحظه آدم چیزی نمیگه بعد در مورد مسعله صحبت میکنیم&nbs ...

بعضی وقتا باهاش حرف میزنم ولی جدیدا اصلا نمیتونم باهاش صحبت کنم هرچیم میگه نه میارم چون حس میکنم صحبت راجبش بدتره

تو تنها نیستی عزیزم😓 منم عین خود خودتم من خونه دوست بابام بودم بچش بقدری رفت رو مخم (مداد رنگی ها ...

خب خاهر خودتو درست کن نگو دست خودم نیس همه چیز دست خودادمه سعی کنین برین دکتری روانشناسی جایی قرص نخور نمیگم خدای ناکرده قرص بخوری نه نخور 

اما روخودت عصبانیتت کارکن مثلا هروقت عصبی شدی برو اتاقت بجاش یه کاغذ بگیر دستت محکم مچاله کن

یخوده راه برو

حالت جااومد بیا کناربقیه

فردا خدای ناکرده بااین عصبانیتت یه کار دست خودت وبقیه میدی که جبران ناپذیره

بشنو و باور نکن این آدم احتمالا قصد خراب مردن رابطتو داره

منم همین حسو دارم واقعا آدم کثیفیه یه بار نامزدم کار داشت گفت این بیاد دنبالم مرتیکه میخواست بغلم کنه

ولی خب بهش نگفتم چون دعوا میکنه شر میشه 

میدونی ماها ادمای عصبی نیاز به توجه داریم بخدا فقط زبونمونه ک اینجوره وگرنه دلمون خیلی مهربونه بیشتر ...

فقط شما نیاز به درک دارید آیا 

طرف مقابلتون چقدر می‌تونه تحمل کنه 

کل خشم و عقده هاتون سر طرف خالی میکنید 

تخریبش میکنید 

روانش می‌ریزید بهم 

لهش میکنید تا خودتون اروم بشید 

بعد انتظار دارید طرفتون هم درکتون کنه هم قربون صدقتون بره 

پس غرور و شخصیت طرف مقابل چی 

چقدر گذشت کنه چقدر درک کنار فقط چون دوستتون داره 

من همسرم مثل شماست 

اینها رو بهت میگم که دست از خودخواهی برداری و کمی خود دار باشی 

طرف مقابلت آدمه احساس داره شخصیت داره غرور داره  آدمه آدم 

نیاز به قرص ویتامین داره.خیلی از آدمای عصبی کمبود آهن و ویتامین دارن.اگه میخای باهاش ادامه بدی باید ...

نه خواهر نیاز به قرص ویتامین ندارن 

نیاز دارند خودخواه نباشند 

کمی طرف مقابل دوست داشته باشند 

به خاطر اینکه خودشون راحت کنند طرف مقابل له نکنند 

بفهمند کسی مجبور نیست بهشون باج بده طرف دوستشون داره 

وگرنه کار بر کردن همه میتونن بی ادب باشند 

منم شوهرم همینطوریه عصبی ،چه فایده کلی حرف میزنه جوش میخوره آخر سر میگه ببخشید من شیر خشتی ام دست خو ...

دقیقااا

تازه تو بحث من یه بار به نامزدم گفتم غلط میکنی فوش مبدی

بدتر شد که تو به من فوش دادی😐

فقط شما نیاز به درک دارید آیا  طرف مقابلتون چقدر می‌تونه تحمل کنه  کل خشم و عقده هاتون س ...

طرف مقابلم میدونه ک من این مشکل رو دارم و حتی دکترم بهش گفته ک یک ذره نباید فشار ب اعصاب خانومت وارد شه چون قلبش درگیر میشه و کارش ب جاهای باریک میکشه من هیچوقت سر موضوعات الکی عصبی نشدم برخلاف میلم کاری کرده حرفی زده ک عصبی شدم 

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}