2777
2789

فریدونکنارم نزدیک بابلسر.سوالت چیه گل؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم بعد ماه رمضون میخوایم بیایم بابلسر

اگه کسی هست از جاهای تفریحی و باحالش بگه

و رستورانای خوبش😅

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
یه صبح تا عصری اونجاییم  بهترین جا برای گشتن  ساحل و رستورانشو بگو

بین فریدونکنار و بابلسر پاساژ و مرکز خرید و اینا زیاد هست.دریا هم که داره .رستوران خاصی هم نمیشناسم اونجا

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
یه صبح تا عصری اونجاییم  بهترین جا برای گشتن  ساحل و رستورانشو بگو

پل كابلي،ساحل سنگچين ،باغ وحش، بازار روز كه يه بازار محلي توش كلي ترشي رنگارنگ و زيتون داره 

رستوران و فست فودي سمت جاده بابلسر به فريدونكنار خيلي داره اينكه كدومش خوبه نميدونم من رندومي چندتا رفتم خوب بود