2777
2789
عنوان

از روستاااااا متنفرمممممم

1862 بازدید | 97 پست

قصدم توهین ب روستایی ها نیس ولی اگه تاحالا روستا نرفتید بااااور کنید ک اون آرامش و زیبائی ک فکر می‌کنید نیس الان ۴ روزه خونه مادر شوهرمم اطراف زنجان ۱۳ ۱۴ نفر تو ی خونه با کلی بچه تازه ۱۳ ۱۴ نفرم‌رفتن وگرنه خیلی بیشتر بودیم انقددددددر کار هست ک یک ثانیه وقت نشستن نیس بدن بچم‌ رو جک و جونور ها خوردن کبابه دستشوئی تو حیاط و یخخخخخ میکنیم تا بریم‌وحشتناک سرده بچمو تا ببرم‌دستشوئی بیارم یخ میزنه صبح زود هیچکس مراعات نمیکنه خوابی انقد سر و صدا هست ک‌دیوونه میشی 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

متاسفانه روستا عاشقته😑

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

ولی من همچنان دلم میخواد تو روستاهای شمال زندگی کنم به نظرم آدم پیر نمیشه اونجا☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میفهمتت

جدا از دستشویی حیاط من رفتم خونه جاریم دهات تعداد بالا بودن انقدر از چندش دستشویی نرفتم ک عفونت گرفتم 

🤢🤢🤢 یادم افتاد حالم بد شد

چیزی که از آن توست ترا پیدا خواهد کرد 🤌🏻

نمیدونم ولی به نظرم قشنگی مسافرتای این جوری به همیناشه دیگه...من دوست دارم😅

باور کن همه شون خاطره میشن،خوش بگذرون،لااقل از هوای تازه و طبیعت لذت ببر🌱

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰