2777
2789
عنوان

از روستاااااا متنفرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 97 پست
حتی خود پدر شوهرم و مادر شوهرم اینجا داغون شدن انقدر ک کارای سخت هست مثلا هرروز ۵ صلح باید پا بشن گا ...

بنده های خدا با چه شرایط سختی زندگی میکنن

الان دیگه بیشتر روستاها گازکشی شدن چرا هنوز اونجا آب و گاز نیست؟ 

روستایی که دوس داریم منظورمون از اوناس که واسه پیک نیک میریم شب برمیگردیم😂

مثلا ما تقریبا بیشتر روستاهای اطراف تهرانو رفتیم ولی واسه پیک نیک فقط نه موندن

نمیشه موند

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگیم روستا دوست داریم منظورمون هر روستایی نیس

دقیقا .منظورم ی همچین جایی نیس دستشویی روی بالکن اب گرم کن وسایل گرمایشی خونه شخصی ادم داشته باشه اونجوری معلومه خوب ک خوش نمیگذره 

همه اینایی ک گفتی من خیلیم دوس دارم روستام زندگی کردم خیلی حال میده

اره با یخ تو سرما بچتو بشوری حال میده حموم نری حال میده گاز کشی نشده باشه بخاری نفتی باشه از بوش گلوت تا صبح درد بگیره حال میده بدن‌بچه ۲ سالت رو ساس بخوره همش گریه کنه حال میده 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

روستا همینه مخصوصا اونهایی که شمال نیستند چون منبع درامدشون خیلی پایینه مجبورند با همین کاشتهای غیراصولی زندگیشون رو بچرخونن. 

من هم روستا رو فقط اردیبهش دوست دارم بقیه اش یا ملخ سیاهه یا پشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
میفهمتت جدا از دستشویی حیاط من رفتم خونه جاریم دهات تعداد بالا بودن انقدر از چندش دستشویی نرفتم ک ع ...

راستیتش من تو روستا زندگی میکنم حموممون که داخل دسششویمیون بیرون ولی مث شهریاس😅اصن خونه زندگیمون شاید بعضی شهزیا قشنگ تر باش اصن تو روستامون یه خونه هایی زدن مث کاخ 

دلیلی باش که کسی هنوز خوبی آدمها را باور کند💚
اسی کدوم روستای زنجانی ک ن اب داره ن گاز منم زنجانی ام

جزو منطقه کاغذکنان روستای بیرونده

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

🤣🤣🤣 من رفتم روستا خدا سر شاهده خونه هاشون شبیه خونه های شهر بود اینایی هم که اسی گفت اصلا نبود انواع مغازه و فروشگاه رو داشت کوچه ها سنگ فرش شده بود خونه هاشون تمیز و وسایل به روز داشتند کاش میشد عکس میگرفتم نشون میدادم 

این روستایی که شما میگید خیلی روستای محرومیه 

خانواده همسر من همشون توی روستای اجدادیشون ویلا دارن 

امکاناتشون از تهران بیشتره 

ویلاهای بزرگ دوبلکس و سوبلکس با سه چهارتا اتاق و حمام و دستشویی مجزا 

ولی روستاهای ما امماناتشون بد نیست

آب وبرق وگاز وتلفن ونت وهمه چی

بعد هم اکثرا تو فضای خونه توالت می‌سازن

صدالبته منم دوست ندارم با تعداد زیاد روستا بمونم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

🤣🤣🤣 من رفتم روستا خدا سر شاهده خونه هاشون شبیه خونه های شهر بود اینایی هم که اسی گفت اصلا نبود ان ...

مهم‌نیس باور کنی یا ن چون این چیزا دیگه چیزی نیس ک بخوام‌باهاش پز بدم‌ک‌دروغ بگم

ولی من همچنان دلم میخواد تو روستاهای شمال زندگی کنم به نظرم آدم پیر نمیشه اونجا☹

وااای حرف دلمو زدی 💗

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
اون روستا که شما رفتی خیلی داغونه وگرنه من خودم روستا بزرگ شدم اصلآ هم اینطوری نیست

همه جا که قرار نیست شبیه هم باشه 

روستای پدری من تازه پارسال گاز رفته 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱