قصدم توهین ب روستایی ها نیس ولی اگه تاحالا روستا نرفتید بااااور کنید ک اون آرامش و زیبائی ک فکر میکنید نیس الان ۴ روزه خونه مادر شوهرمم اطراف زنجان ۱۳ ۱۴ نفر تو ی خونه با کلی بچه تازه ۱۳ ۱۴ نفرمرفتن وگرنه خیلی بیشتر بودیم انقددددددر کار هست ک یک ثانیه وقت نشستن نیس بدن بچم رو جک و جونور ها خوردن کبابه دستشوئی تو حیاط و یخخخخخ میکنیم تا بریموحشتناک سرده بچمو تا ببرمدستشوئی بیارم یخ میزنه صبح زود هیچکس مراعات نمیکنه خوابی انقد سر و صدا هست کدیوونه میشی
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه اینایی ک گفتی من خیلیم دوس دارم روستام زندگی کردم خیلی حال میده
اره با یخ تو سرما بچتو بشوری حال میده حموم نری حال میده گاز کشی نشده باشه بخاری نفتی باشه از بوش گلوت تا صبح درد بگیره حال میده بدنبچه ۲ سالت رو ساس بخوره همش گریه کنه حال میده
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
روستا همینه مخصوصا اونهایی که شمال نیستند چون منبع درامدشون خیلی پایینه مجبورند با همین کاشتهای غیراصولی زندگیشون رو بچرخونن.
من هم روستا رو فقط اردیبهش دوست دارم بقیه اش یا ملخ سیاهه یا پشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
میفهمتت جدا از دستشویی حیاط من رفتم خونه جاریم دهات تعداد بالا بودن انقدر از چندش دستشویی نرفتم ک ع ...
راستیتش من تو روستا زندگی میکنم حموممون که داخل دسششویمیون بیرون ولی مث شهریاس😅اصن خونه زندگیمون شاید بعضی شهزیا قشنگ تر باش اصن تو روستامون یه خونه هایی زدن مث کاخ
اسی کدوم روستای زنجانی ک ن اب داره ن گاز منم زنجانی ام
جزو منطقه کاغذکنان روستای بیرونده
🤣🤣🤣 من رفتم روستا خدا سر شاهده خونه هاشون شبیه خونه های شهر بود اینایی هم که اسی گفت اصلا نبود انواع مغازه و فروشگاه رو داشت کوچه ها سنگ فرش شده بود خونه هاشون تمیز و وسایل به روز داشتند کاش میشد عکس میگرفتم نشون میدادم
🤣🤣🤣 من رفتم روستا خدا سر شاهده خونه هاشون شبیه خونه های شهر بود اینایی هم که اسی گفت اصلا نبود ان ...
مهمنیس باور کنی یا ن چون این چیزا دیگه چیزی نیس ک بخوامباهاش پز بدمکدروغ بگم
ولی من همچنان دلم میخواد تو روستاهای شمال زندگی کنم به نظرم آدم پیر نمیشه اونجا☹
وااای حرف دلمو زدی 💗
نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»
اون روستا که شما رفتی خیلی داغونه وگرنه من خودم روستا بزرگ شدم اصلآ هم اینطوری نیست
همه جا که قرار نیست شبیه هم باشه
روستای پدری من تازه پارسال گاز رفته
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱