2777
2789
عنوان

از روستاااااا متنفرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 97 پست
بعرم حموم ته حیاط و تو سرمای شدید باید تانکر رو بزنیم ب  برق و فرداش گرم‌میشه بعد اون انقد سرده ...

یه تشت آب گرم درست کن تو آشپزخونه بچه رو حمام کن هر کسی حرفی زد بگو بچم مریض میشه تا با شوهرت دعوا کنن برداره ببرت خونه ات

روستای پدر شوهرت. اینا خیلی محرومه. بیچاره ها اذیت میشن که . روستای پدر بزرگم اینا.  اکثرا خونه ها مدرنا. و ویلایی اپارتمانی هم هست. خیابونای اصلیش اسفالتن. فقط بعضی کوچه هاش خاکی ان.  مغازه فروشگاه نانوایی.  کافه.  ارایشگاه زنانه مردانه.  لباس فروشی. خلاصه همه ی امکاناتو دارن. فقط ب اسم روستاس خیلی ام با صفا و ترو تمیزه

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا خدا شفات بده 

عزیزم درست صحبت کن. من تو بچگیم چندباری برای گردش رفتم روستا و خاطرات خیلی نابی دارم، برای همین اسم روستا میاد دلم قنج میره براش، چون من روستا دوست دارم خدا شفام بده؟؟!! چقدر راحت دل میشکنید

اکثر مردم روستا خونه های ویلایی ساختن فامیل شما زیادی فقیره یه خونه نتونست بسازه رو زمینش 

شاید باورت نشه عزیزم ولی پدر شوهرم یکی از پولدارای این روستاس خونشون رو باز سازی کزدن ولی اصلا شرایط این روستا این مدلیه 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

این شرایطی که گفتی واقعا سخته تحملش

و این نشان از کارکرد ضعیف دهیاری روستا داره..چون شرایطی که گفتی مثل روستاهای زمان جنگ وقبل انقلاب هست

البته کم نیستن این روستاها که یکی از علت‌های اصلی عدم پیشرفت همون مسئله نبود آب هست..آب آبادانی میاره

عزیزم‌پسرم ۲ سالش هم نشده هنوز اصلا متوجه نمیشه و شاید باورت نشه ی تلوزیون ۲۱ اینچ هست ک اونم همش مر ...

وای خدا🚶🏼‍♀️💔

زودتر برگرد و خودتو و بچه رو بزن ب مریضی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

الان دیدم روغن نعنا خیلی خوبه 

شما نداشتی هم عرق نعنا دیگه تو هر خونه روستایی هست شب به وسایلای اطرافش اسپری کن 

یه خانمی هم نوشته بود ملحفه سفید پهن کردم که کک ها میریزند روی ملحفه سریع ببینمشون و بگیرمشون 

یه سینی هم برداشته بود مایع ظرفشویی ریخته بود توش با اب که افتادن توش بمیرند 

فعلا از این روشا استفاده کن 

یه بطری هم بردار بزار کنار بخاری هر وقت ابگرم بود ازش بردار برای بچه بزار کنار تا موقع دستشویی بچه از اب یخ استفاده نکنی 

بالاخره همیشه شرایط عادی و اوکی نیست عزیزم 

دور از جون شاید یه بار سیلی زلزله ای چیزی بیاد الان وضعیت مردم خوی همینه زمستون به سختی گذروندند بندگان خدا 

بالاخره گاهی این شرایط هم پیش میلد حالا که رفتی باید خودت و وفق بدی 

اگه نه این دفعه نرو و نزار بچه اذیت بشه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقا .منظورم ی همچین جایی نیس دستشویی روی بالکن اب گرم کن وسایل گرمایشی خونه شخصی ادم داشته باشه او ...

گردنه حیران :))

گیلان

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی