2777
2789
عنوان

ضد لک راکوتن

95 بازدید | 14 پست

سلام خوشگلا شبتون بخیر 

من چندتا جاب جوش بد دارم یعنی بداا قهوه‌ای هستن یکیش هم گلا زخم شده 😐 حالا بجز اینا چندتا جای جوش ریز هم دارم ، بعد من پوستم چربه ضد لک راکوتن خوبه؟

کلا هر صد لکی که هم خوب باشه هم قیمت مناسب رو  لطف کنید معرفی کنید 🫠🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جای جوش قرمز هم اثر داشت؟

بله ، من که راضی بودم ، واسه جای جوش قرمز لازم نیست از ضد لک قوی استفاده کنید ، آبرسانی خوب و مرطوب نگه داشتنش و در کل داشتن روتین پوستی مناسب درمانش می‌کنه .

عههه ممنونم اتفاقا یه تاپیک خودم زدم در موردش هیچ کس جواب ندادنمیدونید چه مارکی بهتره؟

من باور کن دهنم سرویس شد انقدر راجب برندای خوب تحقیق کردم

و خودم پائولازچویس سفارش دادم چون عصاره شیرین بیان داره واسه جای جوش قرمز قدیمی بهتره ولی زمان بره با تاثیر خیلی خوب

ببین برند بالاتر مثل Dr Sam's  هم هست ولی واقعا گرونه خودم اول اینو میخواستم بخرم بودجم نرسید

و برندای خوب دیگه دارماید و فیس تئوری 

من باور کن دهنم سرویس شد انقدر راجب برندای خوب تحقیق کردمو خودم پائولازچویس سفارش دادم چون عصاره شیر ...

خیلیییییییییی زیاد مرسی از وقتی که گذاشتی❤🙏🏻

واقعا ذهنم این چند وقته درگیر و اذیت بود الآن لاقل یه امیدی دارم

از ته دل میگم خدا خیرت بده❤

♡~God knows the best
خیلیییییییییی زیاد مرسی از وقتی که گذاشتی❤🙏🏻واقعا ذهنم این چند وقته درگیر و اذیت بود الآن لاقل یه ...

قربونتتتت 

راستی پائولازچویس دوتا حجم داره  ۵ میل و 30 میل اگه اشتباه نکنم اگه بودجت نرسید میتونی پنج میل بگیری فعلا چون ارزون تره من پنج میلو خریدم یه تومن و توی آف بود البته الانم سفورا آف گذاشته احتمالا همین قیمت باشه اگه بخوای سفارش بدی

سوال دیگه ایم داشتی راحت باش چون خیلی وقته درگیر روتین پوستی و این مسائلم❤️