2777
2789

با عرض سلام خدمت همه عزیزان

دنبال یک دبیرستان دوره اول دخترانه خوب می گردم چه دولتی باشه چه نمونه دولتی و چه شاهد میشه راهنمایی بفرمایید.

محدوده احمدآباد وکیل آباد پیروزی و حتی جای دیگه مناسب است.

جنبه اخلاقی مدرسه برام خیلی مهمه مذهبی خشک هم نمی پسندم جای می خوام حرف زشت نقل محفل ها نباشه ببینید میدونم که شرایط تغییر کرده ولی مثلاً الان یک بنده خدایی رفت مدرسه دولتی میگه بچه ها گروه بندی های خودشان را در کلاس دارند ولی گروه ها با هم کاری ندارند و همدیگر را از لحاظ اخلاقی و اعتقادی اذیت و مسخره نمی کنند و هر دانش آموز به راحتی گروه شبیه به خود را می یابد.

دنبال مدرسه ای با این خصوصیات هستم

اگر از دبیرستان های دخترانه

نخبگان ناصری

امام رضا

امام حسین

امیدوار

بهشت

مصلی نژاد

شاهد

علوی

مفتاح اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خدایا متشکرم بابت تمام نعمتهایت مخصوصا 2 تا دختر خوشگل یگانه و ریحانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

دبیرستان هیات امنایی رحمت در فلسطین ۱۰

خیلی خوبه و مدیریت عالی داره

بچه ها هم خیلی درسخون و سطح بالا هستن

من دخترم اونجا رفت و واقعا راضی بودم

دبیرستان نجمه ناحیه ۴ نمونه دولتی یه و این هم خیلی خوبه

سلام عزبزم خوب هستید؟ میشه لطفا بفرمایید برای دخترتون چه کار کردید و به چه نتیجه ای رسیدید؟  دختر من امسال هفتمه امسال بنا به شرایطمون یه مدرسه خیلی عادی میره سال دیگه دوست دارم یه مدرسه خیلی خوب بذارمش این که نمونه و تیزهوشان نرفت جبران بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

تو رو خدا هر جایی می رید فقط نوین علم خ فلسطین 18 نرید خیلللللی داغونن و واقعا اصلا رسیدگی نمی کنند و یک عده دختران بد و مشکل دار ثبت نام شدند که جایی ثبت نام نمی تونند بشن . در عین حال مدیریت اون خیلی بد و دروغگو و پولکی هست و معاونین بد داره حتی سرایدار هم نوچه خودشون هست

هر بچه ای که پول بیشتر بده حمایت می کنند و دعواهای اساسی و بدی توی مدرسه اتفاق می فته جالبه که بقیه مدارس اصلا قبولشون ندارند و اگه بچه ای از اون مدرسه ببرید مدرسه دیگه ثبت نامش نمی کنند. توی آموزش و پرورش پارتی داره و بارها از مدرسه شکایت شده ولی درش رو نمی بندند