یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگرش ادما به دنیا فرق داره از نظر من بچه امانت خداست تا مطمئن نباشم بهترین زندگی رو براش میسازم ...
هیچچیز قابل پیش بینی نیست این معیارها برای شما بهترین زندگیه شاید از نظر بچتون اینجوری نباشه و با داشتن خواهر یا بردار زندگی از نظر اون قشنگ تر بشه من تو دوستام ندیدم کسی که تک فرزند باشه و کمبود این قضیه رو حس نکرده باشه حتی با بهترین پدرو مادر و وضعیت مالی .... باز نظر خودتون قابل احترامی🙏
خودم خونریزی نداشتم توو بارداری... ولی دوستم داشت اما درد نداشت بهش گفتن هماتومه ک باید تا آخر با ...
مشکل اینکه پزشکها ایران هم امروز تعطیل بودن سیزده بدر بود و همه شون تعطیل بودن بعد اینجا تماس تلفنی میکیرن منکه نمیتونم چون خط انگلیس رو دارم فقط واتساپ و تل گرام میتونم
بعد مشکلش همون دارو ها هستن باید چیزی باشه بدون نسخه بهم بدن
دفعه قبل خونریزی داشتم بدون درد بردنم بیمارستان دکتر گاو به جای شیاف میگه برو خونه استراحت کن آب بخور
اگه خدای نکرده زبونم لال سقط باشه قطعا درد زیادی داره...درد هم دارین؟
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
اگه خدای نکرده زبونم لال سقط باشه قطعا درد زیادی داره...در د هم دارین؟
درد رو دم دمای صبح داشتم استخوان واژن و شکمم خیلی درد داشت با کمر درد شدید چهار ساعت درد همراه خونریزی داشتم اما الان دردم قطع شده خونریزی هم قطع شده فقط لکه بینی دارم
درد رو دم دمای صبح داشتم استخوان واژن و شکمم خیلی درد داشت با کمر درد شدید چهار ساعت درد همراه خونری ...
ان شالله چیزی نیست والا منم خونریزی نداشتم برای همین فقط تو نی نی سایت شنیدم شیاف میذاشتن و استراحت مطلق... شاید این قیمت کلینیک هم بتونه کمکتون کنه 🤦♀️😣
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏