2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه توان اینکه هرچی هرچیزی که اون بچه بخواد  فراهم کنی و از لحاظ روحی توانشو داشته باشی باید بچ ...

تو دختر اولم که هرچیییی از ذهنش گذشته فراهم کردیم دیگه دومی رو نمی‌دونم چی بشه

خدا⁦♥️⁩

دختر من تیر ماه 3 سالش میشه. خیلی ها بهم میگن بچه دوم بیار و از مزایاش میگن بهم. 

با همه اینا نظر خودم اینه که حتی اگر از نظر مالی و جسمی تواناییش داشته باشم، حس میکنم از نظر فکری و روانی تواناییش ندارم.

اتفاقا عاااشق بچه هستم و از وقتی یادم هست مراقب بچه های فامیل و همسایه و... بودم و کلی صبورم برا بچه.

اما هی به خودم میگم مگه چقدر قراره زندگی کنم که کل عمرم و ذهن و فکر خودمو درگیر بچه کنم؟! 

حالا شاید بعدا نظرم عوض شه، نمیدونم. دو دل هستم. 

اگه مادری رو تجربه کرده باشی متوجه میشه دوبرابر میشه نه نصف هیچ مادری عشقش نصف نمیشه😊

دقیقااا

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
ترجیحم اینه تمام توجه و داراییم در اینده فقط برای یه بچه باشه مخالف بچه دومم

اکه بچه ها درست تربیت بشن در آینده پشتوانه و دوست همین نه کسی ارث و مال همدیگرو بخورن واقعا آدم به یک انسان دیگه که هم خون و خانواده اش باشه ولی هم سن مامان و باباش هم نباشه نیاز داره اگه خودت خواهر و برادر های خوبی داشته باشی بهتر درک می کنی حرفم رو

میترسم نتونم از پس تربیت دوتا بچه بربیام

میتونی میتونیییی😍

من بچه دومم🙃مامانم خیلییی بیشتر رو من حساب باز میکنه تا خواهرم خیلی بیشتر کمک حالشم و...

خدایا شکرت❤🥺
همچنین عزیزم⚘

سلام عزیزم 

نمیدونم منو یادته یا نه 

اما چون میدونم بارداری پر دردسری داشتی ریپلای ات کردم 

من یکدفعه ای باردار شدم الانم هفت هفته و چهار روز هستم همش لک بینی دارم امروز صبح یکهو خونریزی با لخته و درد شدید داشتم 

ایران نیستم انگلیسم 

اینجا دکترهاش از گاو هم اونطرفترن هیچ کاری برات نمیکنند 

هفته قبل به خاطر خونریزی با آمبولانس بردنم بیمارستان هیچ کاری نکردن گفتن طبیعیه برو استراحت کن 

امروز هم میدونستم برم هیچکاری برام انجام نمیدن نه دارو میدن نه شیاف میدن سیستم پزشکی مضخرف و کند قدیمی دارن تو اورژانس ولت میکنند به حال خودت 

میخوام برای زایمان برگردم ایران 

اما فعلا امکان برگشت ندارم باید باشم اینجا 

شما تجربه ای داری ؟خودم شیاف پروژستون ۱۰۰ بگیرم ؟

همچین تجربه ای تو بارداری ات داشتی؟

والا از نظر روانشناسی کودک بخوای قطعا تک فرزندی معایب زیادی داره، 

از پرتوقعی و در معرض بیماری های روحی قرار داشتن و لوس و شدن گرفته تا کم تحمل بودن و اینا. 

از پس تربیتشون هم بر میای اگه از تجریبات بقیه استفاده کنی... 

کتاب من دیگر ما عالیه 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
اکه بچه ها درست تربیت بشن در آینده پشتوانه و دوست همین نه کسی ارث و مال همدیگرو بخورن واقعا آدم به ی ...

نگرش ادما به دنیا فرق داره از نظر من بچه امانت خداست تا مطمئن نباشم بهترین زندگی رو براش میسازم هرگز بچه دار نمیشم اون مدلی که تو ذهنمه رو نهایتا برای یک بچه میتونم تامین کنم نه بیشتر