2777
2789
عنوان

حواسمون باشه

57 بازدید | 7 پست

اگه کسی ناراحتمون کرده ...این اجازه رو به ما نمیده که ناراحتش کنیم چون ممکنه توشرایط بدی باشه و واقعا دلش بشکنه 

درسته دل ما شکسته ولی اگه ما دل اون رو بشکنیم اون دلشکستگی و ناراحتی از بین می ره؟

نه ،نه تنها ازبین نمی ره بازم خودمون بخاطر دلی که شکستیم ناراحت تر می شیم 

بعلاوه زندگی خیلی کوتاه تر از اینه که دنبال کینه و جبران بدی های دیگران باشیم اینجوری هم عمرمون میره و هم عمرمون با ناراحتی میره نتیجه ای هم نداره 

چه خوب میشه که گاهی بگذریم یا با مهربونی باعث بشیم طرف مقابل رفتارش رو عوض کنه 

یا اینکه وقتی از کسی ناراحت میشیم خوبی‌ هاش رو نگاه کنیم 

ببینیم بین خوبی ها و بدی ها کفه کدوم سنگین تره اینجوری زندگی قشنگتره فک کنم...........

منم کاملا شخصیتی همینم

ولی کسی زیادی بره رو مخم انگار همه‌ی اینارو یادم میره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اخه اینم نمیشه که پادری و کیسه بوکس احساسی بقیه باشیم 

ناراحت بودن اون افراد نباید این حق رو بهشون بده که رفتار نامتعارف با بقیه داشته باشن

اتفاقا چون دنیا دو روزه، تمایلی ندارم اجازه بدم کلشو ملت با تریلی از روم رد بشن

رفتار غیرقابل قبول هر کسی نشون بده جواب مناسبش رو می گیره

خیلی تریپ عیسی مسیحی دوست ندارم که هر کی بهت سیلی زد، اون یکی گونه ات رو بهش نشون بده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

[QUOTE=393984902]منم کاملا شخصیتی همینم ولی کسی زیادی بره رو مخم انگار همه‌ی اینارو 

منم وقتی گاهی کسایی که خیلی دوسشون دارم ناراحتم می کنن 

اینقد منطقی نیستم 🥰

ولی سعی می کنم به این فکر کنم که ممکنه منم ناراحتشون کرده باشم با رفتار یا حرف از روی قصد یا ناخودآگاه این کار باعث می شه 

به این فکر کنم که با اینکه کسایی هستن که خیلی دوسشون داری و براشون بهترین ها رو می خوای ولی ممکنه ناراحتشون کنی با این حال هم 

پس خودم رو جای اون می ذارم و سعی میکنم خوبی ها و بدی های طرف مقابل تو کفه ترازو بزارم و بعدش این ناراحتی رو به خوبی ها ببخشم 

قطعا همه ما خوبی و بدی داریم قرار نیست خوب مطلق باشیم همین که سعی کنیم خوبی هامون بیشتر از بدی هامون باشه برنده ایم 

وقتی طرف گاوهدل می‌شکنه و می‌رهوقتی مهربانی حالیش نیست اون موقع دقیقا باید چیکار کنیم ؟

بستگی به این داره که طرق مقابلت کیه ؟

اگه کسیه میتونی حذفش کنی خب بگذر ازش 

اگه کسی هست که دوسش داری و نمی تونی از زندگیت حذفش کنی بشین باهاش صحبت کن ولی صحبتی که جدی باشه و ببین با جنگ و دعوا و صدای بلند وبدون منطق و توهین صحبت کن

وقتی می خوای صحبت کنی بدی های طرف مقابل و خودشو بزار کنار از خودت صحبت کن از چیزایی که ناراحتت می کنن 

آروم صحبت کن و بدون جبهه گیری 

چیزی که باعث بشه طرف مقابل از اصل حرف شما دور بشه و بخواد شروع یه بحث و ناراحتی دیگه باشه دوری کن 

ببین حتی اگه واکنش نشون بده و حرف شما رو قبول نکنه یا حتی اگه واکنشی نشون نده  ولی در خلوتش مطمئنن به حرف های شما فکر میکنه و با خودش دودوتا چهار تا می کنه که چی درسته و چی غلط 

ببین گاها بعضیا واقعا نمی فهمن با یه رفتار یا یه حرف چقدر می تونن دل ما رو بشکنن اول شما باید آگاه کنی طرف مقابل رو که این رفتا ناراحتتون می کنه 

حتی اگر می دونه باز هم تذکر بدین 

و در آخر اگه دیدین 

همه اینا جواب نمی ده و خودتون دیگه راهکاری ندارین 

و دیگه داره واقعا بهتون سخت می گذره می تونین از یک نفر که بهش اعتماد دارین کمک بگیرین 

بستگی به این داره که طرق مقابلت کیه ؟اگه کسیه میتونی حذفش کنی خب بگذر ازش اگه کسی هست که دوسش داری و ...

نمیتونم بگذرم 

نتونستم 

سه ساله نتونستم

هزار بار زنگ میزنم جواب نمی‌ده 

پیام میدم سین نمیشه 

آخه چجوری حرف بزنم ؟ کاش بذاره حرف بزنم 

تو پیام همه چی می‌نویسم ولی کسی نمیخونه که 

خسسسسسسسسسستم به معنای واقعی کلمه 

نه دیگه اخه اینم نمیشه که پادری و کیسه بوکس احساسی بقیه باشیم ناراحت بودن اون افراد نباید این حق رو ...

نه اتفاقا من می خوام بگم باید چارچوب احترام و حرمت رو نگه داریم

ببین  من نمیگم ناراحتی تو مطرح نکن  دارم میگم در شرایط درست و مناسب بیان کن ممکنه طرف مقابل شما در شرایطی باشه که نیاز به همراهی داشته باشه یا با حضورتون یا با آروم نگه داشتن محیط 

وقتی که از اون موقعیت در اومدن می تونین مطرح کنین ناراحتی تون رو حالا یابا رفتارتون یا با صحبت کردن 

در واقع شما خودت رو جای طرف مقابل بذار اونوقت ببین باز هم می خوای همینجوری رفتار بشه با شماهم ؟

ما که خوب مطلق نیستیم مطمئنا پیش میاد با رفتار یا گفتارمون اطرافیانمون رو ناراحت کنیم باید ببینی همین رفتاری که شما در مقابل دیگران داری دوست دارین با شما هم بشه یانه؟

ضمن اینکه اگه کسی شما رو ناراحت کنه به قول خودتون با جواب مناسب  ناراحتی شما از بین می ره ؟ 

نه فقط متقابلا هم رو ناراحت کردین در صورتی که گاها با گذشتن از بعضی صحبتا یا رفتارها طرف مقابل هم با دیدن رفتار شما هم یاد می گیرن همیشه جواب  های نباید هوی باشه هم اینکه با گذشت و سکوت شما شرمنده میشن و حتی اگر با زبان عذرخواهی نکنن در رفتارشون  افزایش احترام نسبت به خودتون رو خواهید دید... !

و در مورد قسمت دوم صحبتتون بهتره یکم بیشتر در مورد سخنان پیامبران و امام ها بخونی  البته از منبع موثق و بدون جبهه گیری 

مطمئنم نظرت تغییر میکنه به اینکه تریپ مذهبی زیادم بدنیست😉 

اتفاقا باعث میشه انسان بهتری برای جامعه و هم در خانواده باشی