2777
2789
مشکل اینکه پزشکها ایران هم امروز تعطیل بودن سیزده بدر بود و همه شون تعطیل بودن بعد اینجا تماس تلفنی ...

از فردا دیگه اکثرا هستن اتفاقا مشاوره هاشونم توو تل یا واتس و اینستاس....

اما دلیل این خونریزی ها باید هماتوم باشه ک زیاد جدی نمیگیرنش و میگن طبیعیه

ولی نمیشه بیخیالش شد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از فردا دیگه اکثرا هستن اتفاقا مشاوره هاشونم توو تل یا واتس و اینستاس.... اما دلیل این خونریزی ها ب ...

اخه برای همون هماتوم هم باید از من تست و سونو بگیرن 

اول که سه ساعت منو تو اورژانس ول کردن بعد هم گفتن چیز خاصی نیست البته فرداش رفتم سونو واژینال دادم که فقط گفت جنین دیده شده اونم دو میلیمتر هست خودش موقع سونو دید خونریزی دارم بازم کاری نکرد 

تو ایران همون اول یک شیاف بهت میدن اینجا اصلا نمیدونند چی هست 

بعد یک سوالی اگر سالم به ایران رسیدم شما کدوم بیمارستان زایمان کردی دنبال بهترین بیمارستان تهرانم با اتاق وی ای پی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه برای همون هماتوم هم باید از من تست و سونو بگیرن  اول که سه ساعت منو تو اورژانس ول کردن بعد ...

همین شیافو نمیتونین بدون نسخه خودتون تهیه کنین استفاده کنین ؟؟

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من تجربه درد و لکه بینی داشتم اوائل بارداری این شیاف اب بود رو اتیش

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پروژستون صد یا چهارصد؟

یادم نیست چندبود عزیزم ، فقط یادمه که یک هفته هرشب استفاده کردم و درد و لکه بینی تموم شد

سلام عزیزم  نمیدونم منو یادته یا نه  اما چون میدونم بارداری پر دردسری داشتی ریپلای ات کر ...

سلام زهره خانمی شمایی؟

کی رفتی انگلیس ؟

ببین اینجا بودی حتما شیاف رو میدادن

تا ماه ۵ هم من استفاده کردم هیچ ضرری نداره

نزدیکی هم نداشته باش

اخه برای همون هماتوم هم باید از من تست و سونو بگیرن  اول که سه ساعت منو تو اورژانس ول کردن بعد ...

عجیبه که همینطور ول کردن

بدون سونو چطور فهمیدن طبیعیه!؟

البته چون اوایل بارداریته ممکنه پریودم باشه چون خیلیا گفتن اوایل بارداری پریود میشدن اما خب باااید با یه متخصص صحبت کنید....

من مادران زایمان کردم با اتاق وی آی پی کلا راحت بودم و رفتارشونم خیلی خوب بود 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ممکنه سقط شده باشه؟ شیاف پروژستون صد میشه زد؟

اگه سونو نشدی و نمیدونی سقط شده یا نه نباید شیاف استفاده کنی

چون خدایی نکرده اگه سقط شده باشه و شیاف استفاده کنی کارت به کورتاژ میرسه

من خونریزیم خیلی شدید بود با دفع لخته ولی اصلا درد نداشتم سونو دادم تا قلب بچه میزنه بعد دکتر برام شیاف تجویز کرد

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

نمیدونم والا  خودم هم از همین میترسم  وای چقدر سیستم پزشکی اینجا مضخرفه که نمیتونم یک دک ...

سلام زهره خانومی جان خوشحالم که به هدفت رسیدی 

بارداریتو تبریک میگم انشالله به سلامت دنیا بیاد نگران نباش فوقش اگه مرخصی میدن برگرد اینجا زایمان کن دوباره برو 

سیستم پزشکی اونور خیلی فرق داره برای ماها خیلی سخته  دوستای منم هرکدوم یه کشورن اونام میگن خیلی فرق داره با ایران حتی مسکن و چرک خشک کن الکی نمیدن 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»