2777
2789
عنوان

❤️قصه زندگی رها پایان❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 7296 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رها خانوم تو رو خدا بگو بقیه داستانو نصفه موند😭 دوساعت داشتم با ذوق میخوندم داستانو آخرشو نفهمیدم ...

سلام 

نمیدونم والا 

من نمیخوام دیگه توی صفحم باشه داستان

یکی از دوستان تقبل کنه با صفحه خودش بنویسه

@گل_و_بلبل  

@بامشادم  

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

@بامشاد    

سلام رها جان 

خوبی عزیزم.

من چون داستان های زندگی آدم های زیادی رو خوندم یکسری ترتیب حادثه ها و جزئیات داستان زندگیت یادم رفته 

و البته که قلم خودت شیواتر و قشنگ تر هست . ولی به طور خلاصه برای یکی از بچه ها که تو خصوصی بهم پیام داده چیزایی رو که یادم میاد تعریف میکنم چشم 😘💕

به قولی وقتی خودت تعریف میکنی روایت زندگیته چون از قلب و ذهنت منشا میگیره و  وقتی ما تعریف کنیم میشه داستان چون ذهنیت ماست و چیزایی که به یاد داریم و ....

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

چه حیف که منم تازه الان خوندم و پایانشو متوجه نشدم ...کاش پاکش نمیکردی ...گذشته چیزیه که مال خودته و نمیشه ازش فرار کرد یا پاکش کرد اما میشه آخرشو قشنگ کرد و امیدوارم آخرش برات قشنگترین روزها و سال هاباشه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
سلام میشه لطفا بیزحمت به منم بفرستی؟

آخه برا یکی از بچه هام که داشتم تعریف میکردم 

دیدم یه سری از جزئیاتش یادم نیست 🙄

احساس میکنم  یه عالمه از تخیلات خودمم به داستان اضافه کردم 

در نتیجه داستانش شد= تمام تخیلات من + اندکی از زندگی رها  🥲

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

قسمت هشت ببعد کجاست بخونم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پاک شده برش گردونم تگت میکنم

مزسی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.