2777
2789

یه عمو دارم خیلیییییی بی معرفته.خیلی زیاد در حدی که اسمم یبار یادش رفت

یه مدت تو زندگی  مشکل داشتم مریضم بودم.خب بابامم بهش گفته بود در جریان بود.هر موقع منو میدید تو جمع از سر اینکه ناراحتم کنه جلو بقیه همش سوال پیچم میکرد که همه از مشکلاتم با خبر شن.ولی تو همون دورانم هیچ موقع نمیپرسید حالت چطوره؟ اوضاعت خوبه؟منم اهمیت نمیدادن با اینکه این رفتاراش اشکارا بود و همه بهم میگفتن چرا عموت اینکارا رو میکنه

گذشت و زندگیم بهتر شد و چند تا اتفاق خوب برام افتاد که خیلیا تبریک گفتن بهم.اما نه عموم نه زنش و بچه هاش به رو مبارک نیاوردن.انگار نشنیدن

منم دیگه واقعا سر این قضیه ازشون دلگیر شدم و دورشونو ‌خط کشیدم با این حال احترامشونو داشتم.

دیشب دعوت بودن خونمون،بچه هاش که هیچکدوم نیومدن،از وقتی اومد خودش سلامم جواب نداد،باهاش حرف میزدم روشو کج میکرد.اصلا یه رفتار خیلی عجیب.

واقعا تاراحتم😞میخوام برام مهم نباشه اما نمیشه.فقط یه عمو دارم.خودمم تک فرزندم یعنی اونم تنها برادرزادش منم😞کل عمرم نسبت به رفتاراش سعی کردم بی تفاوت باشم اما خیلی بده کاراش...

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابا بزرگم عید باهام روبوسی نمی کرد دست دادم دستمو نمی گرفت

کلا مدلش بود

الان فوت کرده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

و منی که عموهامو به کل نمیشناسم بمیرنم برام مهم نیست 😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سخته ولی به یه ورت بگیر عزیزم 😊

شاید ناراحت بشی اما کلا بعضی آدما ارزش ندارن که حتی 

بهشون فکر کنی چه برسه به اینکه رفتار و گفتارشون واست مهم باشه ما هم یکی داریم و من نسبت بهش بی اعتنام 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰