لاوینهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 770 عنوان بحث ازاددد 70 بازدید | 19 پست نميدونم فقط بياين يچيز بگيم حوصلم🥲 1402/01/12 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 دختره تا تاپیک بعلی میگه بخاطر اینکه معلمم همه میخوان بگیرنم🤣 نظرت؟و اون یکی تو تاپیک بغلی در مورد جاری ش صحبت کرد تو یکی از جملات گفت وضع مالی شون پایینه ریختن سرش آیا پولداری این روزها آپشن نیست ؟ دو رویی تا کی و کجا ؟پول بده ایا ؟ دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
لاوینهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 770 دختره تا تاپیک بعلی میگه بخاطر اینکه معلمم همه میخوان بگیرنم🤣 نظرت؟ و اون یکی تو تاپیک بغلی در مور ... مگه معلمى چيه اخهه😂😂😂واى ملت حالشون خرابه😂😂😂😂😂😭
koko35 عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 181 نام خانوادگی نسبتأ طولانی هفتا حروف داره بابا چرا اینجوری اومد منظورم اینه اسم دختر لنا خوبه یا لنارز یا لئا 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
koko35 عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 181 دختره تا تاپیک بعلی میگه بخاطر اینکه معلمم همه میخوان بگیرنم🤣 نظرت؟ و اون یکی تو تاپیک بغلی در مور ... لعنتی اپشن مهمی هم هست 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لاوینهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 770 بابا چرا اینجوری اومد منظورم اینه اسم دختر لنا خوبه یا لنارز یا لئا گفتم خدايا منظورش چيه😂😂😭لنا رو بيشتر دوس داشتمم
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 مگه معلمى چيه اخهه😂😂😂واى ملت حالشون خرابه😂😂😂😂😂😭 🤑🤑🤑🤑🤣🤣🤣اعتماد به نفسا بالا رفته برادر شوهرم کل سرمایه ش کمتر از ۶۰۰ تومنه دنبال دختری میگرده که بی ام و ۷۳۰ داشته باشه🤣🤣دخترای فامیل و بهش پیشنهاد میدن میگه اینا فقیرن بعد خودش پاهاش پرانتزی و نحیف اخلاق و ادب صفر 🤣🤣🤣 دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
لاوینهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 770 🤑🤑🤑🤑🤣🤣🤣 اعتماد به نفسا بالا رفته برادر شوهرم کل سرمایه ش کمتر از ۶۰۰ تومنه دنبال دختری میگرد ... واى خيلى خوبى لعنتى پاره شدممم😂😂😂😂كاش منم اعتماد به نفس اينارو داشتم بعد من كسى خودش ازم تعريف كنع دعوا ميكنم ميگم دروغ نگو😂😂
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 واى خيلى خوبى لعنتى پاره شدممم😂😂😂😂كاش منم اعتماد به نفس اينارو داشتم بعد من كسى خودش ازم تعريف ك ... یه روز بشینیم کلی راجع به این موضوع بحرفیم تو پی وی 🤣🤣 دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
لاوینهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 770 یه روز بشینیم کلی راجع به این موضوع بحرفیم تو پی وی 🤣🤣 حتمااا😂😂واى الان حوصلم سر رفته هيچ غلطيم نيس بكنم