2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمامو سرم درد میکنه با وسط کتفم

خب دکتر خفیف هست چون خفیف این دردها رو ندارن.     با فیزیوتراپی معمولا خوب میشه خواهرم خفیفه خوبه.  مال من متوسط.  مثل شما هستم 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
چشمامو سرم درد میکنه با وسط کتفم

دست چپم ضعیفه گاهی تیر می‌کشه انگشتم

خاستم برم عمل لیزر کنم     شما چند وقته اینجوری هستید 

خب دکتر خفیف هست چون خفیف این دردها رو ندارن.     با فیزیوتراپی معمولا خوب میشه خواهر ...

2بار امپول اوزون زدم فرق نکرده آخه چشمام بدجور درد میکنه قطع نمیشه درده  

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
دست چپم ضعیفه گاهی تیر می‌کشه انگشتم  خاستم برم عمل لیزر کنم     شما چند وقت ...

من 1سال چشامو سرم درد میکرد کسی نمیفهمید از چیه اخر رفتم از گردنم عکس گرفتم فهمیدم از گردنمه 

لیزر تو مطب میکنن؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
2بار امپول اوزون زدم فرق نکرده آخه چشمام بدجور درد میکنه قطع نمیشه درده  

اوزون تو عضله که تو مطب انجام میدم یانه از اونها که داخل دیسک میزنن زیر دستگاه عکس برداری ؟؟

اگه تو مطب منم زدم فرقی نکردم

من 1سال چشامو سرم درد میکرد کسی نمیفهمید از چیه اخر رفتم از گردنم عکس گرفتم فهمیدم از گردنمه  ...

عمل لیزری تو اتاق عمل بدون بیهوشی با بی حس زیر دستگاه.    

من 1سال چشامو سرم درد میکرد کسی نمیفهمید از چیه اخر رفتم از گردنم عکس گرفتم فهمیدم از گردنمه  ...

منم انگشت شصتم کبود میشد نفهمیدن بعد گردن درد شدم رفتم ام ار آی دیدم دیسک گردن بعضی دکترها هیچ حالشون نیس