تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2706 عنوان فلسفه کنکور انسانی 33 بازدید | 3 پست من الان دارم درس دوم و سوم فلسفه دوازدهم رو میخونم دنبال تدریسای استاد فروغی نیا میگردم برای این دو درس اما مثلاً زده جلسه ی اول جلسه دوم و...خب الان من از کجا بدونم کدوم جلسه تدریس درس دوه فلسفه دوازدهم خسته شدم انقد گشتم دیروز | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 290 فروغی نیا فقط از رو میخونه جلسات اولم بیشتر از منطق دهم شروع میکنه سالیانه باید دنبال ویدئو که فقط دوازدهم هست بگردیو این ویدئو ها رایگان نیست بهتره خریداری بشه از کلاسینو چون کلا زیرنویس میکنن که راضی نیستن غیرقانونی .... آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍
تووت_فرنگیی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2706 فروغی نیا فقط از رو میخونه جلسات اولم بیشتر از منطق دهم شروع میکنه سالیانه باید دنبال ویدئو که فقط د ... خب من مشکلم اینه نمیتونم دوازدهمو پیدا کنم میخوام اگه درس ب درس توضیح بده بخرم
solall عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 290 خب من مشکلم اینه نمیتونم دوازدهمو پیدا کنم میخوام اگه درس ب درس توضیح بده بخرم خب طرح درسشو اول پیدا کن وارد کلاسیکو بشی جلسات اول رایگانه اونارو ببین دستت میاد که میتونی باهاش جلو بری یا نه آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍