2777
2789
کرمان هستم دکترای خوبی داره ولی کسی هنوز لیزری عمل ندارد گفتم برم اصفهان. چند نفر گفته بودن رفتن نتی ...

برو دیگه وقتی 5سال هرکاری کردی خوب نشدی برو لیزر کن تو مطب از مریضاش سوال کن مطمعن بشی

ایشالا خوب شید درک میکنم دردش افتضاحه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دیگه وقتی 5سال هرکاری کردی خوب نشدی برو لیزر کن تو مطب از مریضاش سوال کن مطمعن بشی ایشالا خوب ش ...

دیسک کمر دارم اون خوبه با استراحت خوبه ولی این گردن خیلی رو اعصابه.  دیگه افسردگی گرفتم.      

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
خواهش میکنم اشکال نداره پیش میاد والا من فکر کنم خیلی یجا نشستم سرم تو گوشی بود

شما فیزیوتراپی نرفتی پس هنوز درسته انشالله شما هم خوب بشید. 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

ن فعلا 2جلسه اوزون رفتم فعلا نتیجه نداده نمیدونم چی خوبه 

مرسی همچنین شما

درباره لیزرم تو نی نی سایت سرچ کنید خیلی تاپیک هست برو حتما دیگ تحمل نکن دردو 

♥️ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

وای عزیزم منم مث شمام بخدا دیسک کمر دادم ولی با استراحت و فیزیوتراپی خوب میشه مهره 3 و 4 گردن دیسک دارم در حد متوسط ک باعث تنگی خفیف فورامینال شده تو گزارش ام ارای این بود

اگر تهرانین بهتون کلینیک سینوهه رو پیشنهاد میکنم که از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتروتراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

https://jamalypt.com

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com/