2777
2789
اوزون تو عضله که تو مطب انجام میدم یانه از اونها که داخل دیسک میزنن زیر دستگاه عکس برداری ؟؟ اگه تو ...

تو مطب میزننن رو شونه و کتف. 2بار زدم فعلا دردم ساکت نشده قرص اعصابم قبلا دادن اونم اثر نکرد 

بخدا فقط پول میگیرن هیچی بلد نیستن

مال شما به مرحله عمل رسیده؟ ینی با فیزیو خوب نمیشه؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
منم انگشت شصتم کبود میشد نفهمیدن بعد گردن درد شدم رفتم ام ار آی دیدم دیسک گردن بعضی دکترها هیچ حالشو ...

ببین من سرچ کردم یکی میگف مامانم از اتاق عمل برگشت عمل نکردیم ی دکتر گف برو گردنبند طبی ببند 3ماه اینا خوب میشی چندین نفر گفتن خوب شدن

منم الان رفتم گرفتم میبندم ببینم چطور میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مطب میزننن رو شونه و کتف. 2بار زدم فعلا دردم ساکت نشده قرص اعصابم قبلا دادن اونم اثر نکرد  ...

من پنج ساله در گیرم  گردنبد بستم ی مدت فیزیوتراپی رفتم طب سوزنی رفتم قرص خوردم. نیدل زدم ورزش کردم.  درد همچنان هست. قبلا کمتر بود الان بیشتر.    شده  دکتر رفتم میگن عمل نمیخای با دکتر دیگه ای حرف زدم گفت اگر خیلی درد داری نمی تونی تحمل کنی بیا لیزر.       

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
ببین من سرچ کردم یکی میگف مامانم از اتاق عمل برگشت عمل نکردیم ی دکتر گف برو گردنبند طبی ببند 3ماه ای ...

اوزون هم زدم خوب  نشدم. گردنبد زیادی هم نباید ببندی چون عضلات ضعیف میشه.  وقتی شدید بشه دیگه اینها جواب نمی‌دهد 

من پنج ساله در گیرم  گردنبد بستم ی مدت فیزیوتراپی رفتم طب سوزنی رفتم قرص خوردم. نیدل زدم ورزش ک ...

برا شمام خفیفه ینی؟

برو راحت شو دیگه فقط یه دکتر ماهر پیدا کن خلاص شی 

دردش واقا افتضاحه

شمام چشماتون درد میکنه؟ 

ببین من سرچ کردم یکی میگف مامانم از اتاق عمل برگشت عمل نکردیم ی دکتر گف برو گردنبند طبی ببند 3ماه ای ...

من یکسال گردنبد بستم خوب نشدم حتی تو خواب می بستم دایم یکسال بستم خوب نشدم تازه دکتر دعوا کرد گفت نباید زیاد می بستی.      عضلات ضعیف میشه 

برا شمام خفیفه ینی؟ برو راحت شو دیگه فقط یه دکتر ماهر پیدا کن خلاص شی  دردش واقا افتضاحه شما ...

چشمام نه ولی پشت سرم گاهی درد میگیره.    شما چه مدته دیسک گردن داری 

برا شمام خفیفه ینی؟ برو راحت شو دیگه فقط یه دکتر ماهر پیدا کن خلاص شی  دردش واقا افتضاحه شما ...

ازشما دستتون هم درد می‌کنه 

چشمام نه ولی پشت سرم گاهی درد میگیره.    شما چه مدته دیسک گردن داری

من دردام یکسالو خورده هس خودم یه ماه ایناس فهمیدم دیسکه 

ماساژ رفتین؟ 

من دردام یکسالو خورده هس خودم یه ماه ایناس فهمیدم دیسکه  ماساژ رفتین؟

آره رفتم.  تو این پنج ساله کاری نیست نکرده باشم دکتری نیست نرفته باشم. الان تاپیک زدم که ببینم کسی از لیزر جواب گرفته منم برم واللا میترسم برم فرقی نکنم از دکتر شکرچی زاده چیزی میدونید

ازشما دستتون هم درد می‌کنه 

نه دستام درد نمیکنه فقط گاهی بالا میگیرم احساس میکنم خون نمیرسه نمیدونم شاید از دیسکه. پشت سرم ته خط موهام درد میگیره وسط کتفم پیشونیم وسط ابروهامو چشمام. برا من دیسکه. 3.4.

5و6. آرتروز ندارین؟

آره رفتم.  تو این پنج ساله کاری نیست نکرده باشم دکتری نیست نرفته باشم. الان تاپیک زدم که ببینم ...

نه والا نمیشناسم اصلا تجربه ای ندارم منم 1ماهه فهمیدم نمیدونم چیکار کنم تو همین نی نی سایت سرچ کنید خیلی تاپیک هست ببینید دربارش تاپیک زدن 

کدوم شهرید؟

نه دستام درد نمیکنه فقط گاهی بالا میگیرم احساس میکنم خون نمیرسه نمیدونم شاید از دیسکه. پشت سرم ته خط ...

منم دستام بالا میگیرم انگار خون نمی‌رسه درد میگیره.  ولی این دست چپم که سمت دیسکم هست بیشتر جون نداره.  پشت سرمم آره درد میگیره گردنمم سفت همون سمت دیسک مال منم سه و چهاره. چشم چپم هم ضعیف شده نمی دانم مال همین دیسکه. آرتروز شاید داشته باشم ام ار آی جدید نرفتم باید برم

نه والا نمیشناسم اصلا تجربه ای ندارم منم 1ماهه فهمیدم نمیدونم چیکار کنم تو همین نی نی سایت سرچ کنید ...

کرمان هستم دکترای خوبی داره ولی کسی هنوز لیزری عمل ندارد گفتم برم اصفهان. چند نفر گفته بودن رفتن نتیجه گرفتن. 

نه والا نمیشناسم اصلا تجربه ای ندارم منم 1ماهه فهمیدم نمیدونم چیکار کنم تو همین نی نی سایت سرچ کنید ...

شما چیست دیسک تون مشکل  پیدا کرد