2777
2789

من بچه م ۱ سالو ۲ ماهشه 

ریزه میزه و ضعیفه ،درطول روز فقط غذای خودمون که میخوریم بهش میدم اونم خیلی کم میخوره 

فرنی و سرلاکو حریره بادام و هر چیزه این مدلی رو دوس نداره و نمیخوره 

چون حساسیت غذایی داره بعضی از موادغذایی رو نمیتونم بهش بدم.(به ماهی و سیب زمینی و لبنیات با کنجد حساسیت داره)

شیر خودمو میخوره اما حجم شیرم کمه نمیتونمم شیرخشک بهش بدم به خاطر حساسیتش ،شیرخشکای مخصوص هم مزه شون تلخه اصلا فایده ای ندارن 

تو غذاش نمیتونم کره بزنم شیر پاستوریزه هم که نمیشه به جای شیرخشک بدم 

فقط آش میخوره که اونم نمیشه هرروز بدم میترسم انقد بدم اونم نخوره 

درطول روز شما چیا به بچتون میدین که تقویت بشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغز ها بده ..موز . گوشت چرخ کرده بده سینه مرغ کباب کن بده دستش . مولتی ویتامین سانی استول بده تا اشت ...

به خاطر اینکه خیلی مریض میشد دکتر شربت ایمیونس بهش داده که تاثیرش خوب بوده دیگه هر هفته مریض نمیشه اما واسه رشدش تاثیری نداشته 

دخترم یک سالو نیمه خیلی بد غذاس خیلی کم غذا میخوره اگه روزی سه چهار قاشق بخوره فقط شیر خودم.

نه موز میخوره نه ماست شیر پنیر کره... هیچی فقط از غذای که خودمون میخوریم اونم چی بشه چند تا قاشق بخوره

اینجوری خودمم اذیت میشم میخوام زودتر از شیر بگیرم شاید بهتر بشه غذا خوردنش شب هام تا صبح شیر میخواد همش

دخترم یک سالو نیمه خیلی بد غذاس خیلی کم غذا میخوره اگه روزی سه چهار قاشق بخوره فقط شیر خودم. نه موز ...

وضع منم همینه 

پسر خواهرشوهرم شیرخشکیه ۴ ماه از پسر من کوچیکتره 

۵ سانت شایدم بیشتر قدش بلندتره چندکیلوهم وزنش 

هر کسم از راه میرسه به میگه به بچه نمیرسی 

بچه ی من ی پیاله غذا بخوره بچه خواهرشوهرم ی کاسه میخوره 

هیچکدومو دوس نداره همش دوس داره بماله اینورو اونور

گلم میوه ها روبه صورت کمپوت بده خساسیت هم ایجادنمیکنه چاق هم میکنه اگه به شیرسویاالرژی نداره میتونی باهاش انواع فرنی هارودرست کنی شعله زردهم خوبه حلیم هم میتونی بپزی فقط کنجدنریزتوش وزنشومیبره بالا

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩
گلم میوه ها روبه صورت کمپوت بده خساسیت هم ایجادنمیکنه چاق هم میکنه اگه به شیرسویاالرژی نداره میتونی ...

شیر سویا رو نمیدونم باید از دکترش بپرسم  اخه کلا از فرنی خوشش نمیاد چه نمکی چه شیرین 

شعله زردم نمیخوره😪

باید کمپوت امتحان کنم بهش شکرم بزنم؟

دخترم یک سالو نیمه خیلی بد غذاس خیلی کم غذا میخوره اگه روزی سه چهار قاشق بخوره فقط شیر خودم. نه موز ...

گلم اگه میتونه خامه بخوره والرژی نداره میتونی براش نون خانه ای درست کنی بدی بخوره روزی یه دونه هم بخوره کلی کالری داره یاازجای مطمئن بخر

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩