2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 66 پست
اگه‌دلت‌‌پاک‌باشه‌کمکت‌میکنه‌ این‌رومتمعن‌باش‌گریه‌ام‌زیادنکن ازمن‌به‌تونصیحت‌گریه‌فقط ضعیفت‌میکن ...

تا الان کردع از این ببعدشم دست خودشه 

واییی من خیلی گریه میکنم تا چند لحظه پیشم داشتم گریه میکردم  و با خدا درد دل میکردم 🥺 دلم برا خودم میسوزه🥲

یک عدد کیوت🥺
نه اون زیاد خوشایند نیست چی بهتر از خانواده ولی چرا انقدر اذیتم میکنن بخدا من خیلی سعی کردم درستش کن ...

امضامو ببین ....

لیاقتتو ندارن قدرتو نمیدونن اگه خالت پشتته میتونی پناه ببری بهش؟؟

نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضامو ببین .... لیاقتتو ندارن قدرتو نمیدونن اگه خالت پشتته میتونی پناه ببری بهش؟؟

امضاتون حقیقته 😔😔😔 

همیشه نصیحت کرده مامانمو ک کم اذیتم کنه ولی ازنظر مالی زیاد اوکی نیست فعلا 

یک عدد کیوت🥺
امضاتون حقیقته 😔😔😔  همیشه نصیحت کرده مامانمو ک کم اذیتم کنه ولی ازنظر مالی زیاد اوکی نیست ف ...

جونت ینی واسش مهم نیس 

نمیتونه خواهرزادشو نجات بده

جونت ینی واسش مهم نیس  نمیتونه خواهرزادشو نجات بده

خودش بیچاره ۳ تا بچه داره شوهرش میره جنوب کار راه دور منم میشم سربارشون😔 ولی میدونم صدرصد بگم در خونش ب روی من بازه 

یک عدد کیوت🥺
خودش بیچاره ۳ تا بچه داره شوهرش میره جنوب کار راه دور منم میشم سربارشون😔 ولی میدونم صدرصد بگم در خو ...

دختر الان جای خجالت نیس 

جونتو نجات بده

خیلی واست ناراحت شدم

کجا زندگی میکنی؟؟

دختر الان جای خجالت نیس  جونتو نجات بده خیلی واست ناراحت شدم کجا زندگی میکنی؟؟

درست میگی باید بهش بگم و اون یکی خالم تنهاست حداقل چند روز در هفته رو اونجا باشم شاید دلشون تنگ شد وقتی اومدم خونه خوب رفتار بکنن

فدات عزیزم 

من همدانم

یک عدد کیوت🥺