2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 66 پست
همین ک ‌کارت کمه خیلی خوبه اینا انتظار دارن من درس نخونم هردیقه کار کنم بریدم بخدا  فدات شم 😍 ...

خدا کمکت کنه❤❤ هر وقت خسته و ناراحت بودی میتونی با من حرف بزنی❤ اره دیگه همکار جان❤😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ابروم میترسم وگرنه بفکر اونم بودم میگن تو هیچ کاری نمیتونی بکنی

عزیزم خوبه که انقدر ابرو داری تا میتونی درس بخون تا بری سرکار ا میدوار بهترین ازدواج داشته باشی قسمتت یکی بشه که از خوبی لنگه نداشته باشه جبران همه بدی های مجردیت بشه

عزیزم خوبه که انقدر ابرو داری تا میتونی درس بخون تا بری سرکار ا میدوار بهترین ازدواج داشته باشی قسمت ...

مرسی گلم بخاطر این دعای خوبت انشاالله توکلم ب خداست 

❤❤❤

یک عدد کیوت🥺
آبرو؟!مرده شور آبرویی ک با جونت برابره ببره،قبل از اینکه به کسی بگی پرس و جو کن ببین کجا میتونی بری ...

حتما ی کار میکنم برا نجات جونم اصلا از این دخترا نیستم بگم خودکشی و اینا اصلاااا من باید پیشرفت کنم بخاطر کی بمیرم اخه 

خالم در جریان هست همسایه ها محاله صدای دادشو نشوه و همه فامیلا رفتارشو با من دیدن پشتم گرمه ک هوامو دارن و مدرک دستمه 

شاید از ترم ۳ ببعد مهمانی بگیرم برای شهر دیگ حتی شده یک ساعت فرقش باشه

یک عدد کیوت🥺

میدونی‌ازچیت‌خوشم‌اومدگفتی‌امیدم‌به‌خداست

همینکه‌امیدت‌به‌خداباشه‌بسه‌اون‌خودش

درست‌میکنه‌نمازبخون‌ومدام‌به‌یادخداباش

خدادوست‌داشته‌که‌تااینجاتونستی‌درس‌بخونی‌

قویی‌باشی‌وبخای‌روی پای‌خودت‌وایستی‌

هرگز‌راهت‌روگم‌نکن‌وفراموش‌نکن‌چی‌کشیدی

اون‌وقت‌قوی‌ترمیشی

عزیزم با اورژانس اجتماعی تماس بگیر اگه واجد شرایط باشی خودشون می‌فرستند بهزیستی که جدا بشی از خانواد ...

در اولین فرصت که شرایطتو داشته باشم تماس میگیرم خداکنه جدام کنن واقعادر عذابم

یک عدد کیوت🥺
میدونی‌ازچیت‌خوشم‌اومدگفتی‌امیدم‌به‌خداست همینکه‌امیدت‌به‌خداباشه‌بسه‌اون‌خودش درست‌میکنه‌نمازبخون ...

مرسی عزیزدلم میدونی انقدر دلم پاکه و خدا هوامو داره ک لحظه ایی ازش فکرش بیرون نمیرم با زبون روزه منو کتک زد ولی اشکال نداره خدایی دارم 

نمازمو ک حتمااا میخونم گریه های سر نمازم یکاری میکنن اخرش 

درسمو میخونم که روی پای خودم وایسم 

یک عدد کیوت🥺

من خیلی بفکر ایندم هستم که خانمی مستقل بشم تازگیا هرکس ازدواج میکنه مامانم میزنش تو سر من 🥺

من حداقل ۲۵ ب بالا رو گذاشتم برای زندگی مشترک 

درک نمیکنه زمان اون موقعه با الان فرق داره 

یک عدد کیوت🥺
دوست داری بری بهزیستی؟عوضش خانوداتو نبینی؟

نه اون زیاد خوشایند نیست چی بهتر از خانواده ولی چرا انقدر اذیتم میکنن بخدا من خیلی سعی کردم درستش کنم ولی اصلا نمیدونم چی کردم اخه😔 همه میگن این دختر من بود میگرفتمش تو سرم ولی قدر منو نمیدونن انگار دوسم ندارن ولی دلیلش چیه

یک عدد کیوت🥺