2777
2789
عنوان

وای بچها زنگ زدم به شوهرم هرچی دهنم درومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 64 پست
مغرورم میترسم پس بزنه  بخدا دیگه ادم سابق نمیشم اونم وقتی خودم زخم خوردشم

عزیزدلم آره راست میگی 

این مردا ازین کارا زیاد میکنن

فقط اومد بداخلاقی نکن پس اوضاع بدتر میشه

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
منک‌شوهرم بد دهنی کرد سر هیچی ۳شبه خونه راش نمیدم😑

وای مردا نباید ب زنشون فحش بدن 

من خانوادشو اوردم جلو چشمش قبلا پیش اومده همه جور حرفی زده باشم ولی هییچوقت اون نگفته

البته بااینکه بی ادب و عصبی ام چون میدونه حساسم چیزی نمیگه خداییش پشت تلفنم گفت چی میگی بابا دارم میام خونه همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرموقع اون گفت ببخشید ک دلتو اونطور شکوندم منم میگم نوکرشم هستم

یزره بعید به نظر میاد ولی نهایتا با ی بو * س یا بغل جبران میکنه :/ 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
   دختر کمم بهش نگفتی... دیگ ب این سبک حرف نزن من اگ اینجوری بگم میره ک میره ک میره برا ...

شاید واسه شوهرمن عادی شده😂😂😂

البته شایدم چون مقصره اینم درنظر بگیر

خیلی کار بدی کرده خدایی 

وای مردا نباید ب زنشون فحش بدن  من خانوادشو اوردم جلو چشمش قبلا پیش اومده همه جور حرفی زده باش ...

ولی ما بر عکس شمایییم این هرچی دهنش میاد میگ اونم سر هیچ اینبارم خونه راش نمیدم گفتم ادم شدی بیا نشدی برو ل درک دگی‌ریختتم نبینم این دفه اخری گ سر هیچ بهم کلی بی احترامی کرد 

ولی ما بر عکس شمایییم این هرچی دهنش میاد میگ اونم سر هیچ اینبارم خونه راش نمیدم گفتم ادم شدی بیا نشد ...

خیلی خوبه محکم رو حرفت باش فقط

اصلا بنظرم ما حساس تریم اونا باید شعورشو داشته باشن بی احترامی نکنن بهمون

شوهرت اصلا لایقت نیست💝

میااد میدونم همیشه کارش اینه  ولی دیگه بیاد هم نمیبخشم برنامم اینه نبخشم این دفه 😈

دعوا نشه یه وقت ؟ 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
خیلی خوبه محکم رو حرفت باش فقط اصلا بنظرم ما حساس تریم اونا باید شعورشو داشته باشن بی احترامی نکنن ...

اره گلم دیگ اینبارقصد دارم ی تنبیح درست و حسابی بکنم انقد بمن و خونوادم سر هیچ بی احترامی کرده ک ازخدم بدم میاد دیگ‌ این اصلا شعور نداره شما قدر شوهرتو بدون گلم

دعوا قبلا شده عزیزم😂

:/ راست میگی   خب این دفعه از دعوای احتمالی جلوگیری میکنی 

از من یاد بگیر باو چقد مراعات نامزدمو میکنم :/ 

:/ راست میگی   خب این دفعه از دعوای احتمالی جلوگیری میکنی  از من یاد بگیر باو چقد مراعا ...

من اولش خیلی خانوم بودم براش دیدم لیاقت نداره🥲 من خیلی دلم میخواست شوهرم اقا باشه و منم فقط عشق بورزم😭شوهر بیشور بی لیاقت😭