2777
2789
عنوان

وای بچها زنگ زدم به شوهرم هرچی دهنم درومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 64 پست
اره میدونم من عصبیم خیلی بددهنی کردم و بی ادبی ولی خداروشکر تاالان تلافی نکرده میخوام زودتر بذارم کن ...

بار چندمشه ازینکارا میکنه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم من عصبیم خیلی بددهنی کردم و بی ادبی ولی خداروشکر تاالان تلافی نکرده میخوام زودتر بذارم کن ...

حالا چیا بهش گفتی... ان شاالله ک فحش نداده باشی

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
فیلم هندی😂😂😂 اونم وسط یه رابطه کاملا شکراب

🤣🤣🤣وقتی زیاد تو تایپیکای عاشقانه ای

نه جدی بغل نتیجه میده

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
یه بار دیگم شب یهو دعوا کردیم گذاشت رفت ۳ صبح😑 دقیقا میخواس اذیتم کنه

باهاش صحبت کن... بگو من تو اینشهر بعد خدا کسی رو جز تو ندارم تو مرد این خونه ای من ازت انتظار دارم سر شب خونه باشی... ادمیزاده اومدیمو اتفاقی واسم افتاد جز تو کیو دارم تو این شهر؟! 

حتما باید ببشید رو بگه😁😂

اره اون ببشید با اون لحن مظلوم و گوگولی و پسر کش اصا یه غوغا میکنه نگم برات 

نامزد خودمم اینطوریه   

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
گفتم بیخانواده بیشرف خوشت اومده از الواطی بهم ثابت نشه کجا بودی دهنتو سرویس میکنم و...اینطوری حرفای ...

دختر کمم بهش نگفتی... دیگ ب این سبک حرف نزن من اگ اینجوری بگم میره ک میره ک میره برا همیشه... خیلی دل نازکه