2777
2789
عنوان

بعد ۴ سال کات کردیم حالم خیلی بده ببیایین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 63 پست
تورو خدا توروخدا  کسایی که میخونن مستقل بشین  بی کس و کاری آدمو له میکنه  هر کس یه ...

من همیشه به همه دخترا گفتم مستقل شید خونه بخرید ماشین بخرید مثل یه مرد دقدقه داشته باشید منتظر نباشید یکی خرجتونو بده همه چی ازدواج نیست اون وقت وقتی ازدواج کردید یه زن قوی و مادری هستید یه پشتوانه داره و وقتی خیانت دید میتونه راحت جدا شه و بره خیلی از خانوما دیدم تو تاپیکا نوشتن پشتوانه نداریم نمیتونیم طلاق بگیریم لطفا دخترای عزیزتون مستقل بار بیارید تا خفت نکشن و سرشون بلند باشه

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیگه برام اعتماد بنفس نمونده از بس که خرابم کرده هر چی میگم میزد دهنم

ببخشید، اتفاقا  الان باید خوشحال باشین.‌ عوضش یه اتفاق خوبی هم افتاد، حالا به تعداد آقایون مجرد، قدرت انتخاب دارین.

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
۳۴ سالمه عزیزم

عی وای سن هرچی میره بالاتر سخت تر میشه فراموشی ولی عوضش عاقل هستید و میتونید عاقلانه به موضوع نگاه کنید

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
اگه قصدش جدی بود باید همون اول میومد ن اینکه ۴ سال بگذره بعدم بگه نمیخوام 😑

خواهرمون میگه اون آقا خوردش میکرده بخدا فقط اون نیست تو اینستا گرام انقد میبینم زن ستیزی اصلا حالم بهم میخوره جدیدا یاد گرفتن بگن سیگما ولی نمیدونن یه مرد سیگما چطور رفتار میکنه فکر میکنن مردای سیگما زنارو ضایع میکنن ولی مردای سیگما احترام برای زن عاقلند و یه جنتلمن به تمام معنا میخوان اداشونو در بیارن نمیتونن اینا ذاتیه من الان خودم زن آلفا ام تست دادم بعد اینا بزور میخوان خودشونو سیگما کنن میان زید پست زنا چرت و پرت می‌نويسن آخرشم میندازن women☕️

ببخشید، اتفاقا  الان باید خوشحال باشین.‌ عوضش یه اتفاق خوبی هم افتاد، حالا به تعداد آقایون مجرد ...

بنظر من از یه آدم سمی دور شده الان باید دور همه رو خط بکشه تا حالش خوب بشه

بنظر من از یه آدم سمی دور شده الان باید دور همه رو خط بکشه تا حالش خوب بشه

کاملا با شما  موافقم، تا خودشونو پیدا نکردن  تا  ثبات روحی و روانی پیدا نکردن(من جمله اعتماد بهنفس) نباید وارد رابطه‌ای  بشن، مگر اینکه  پارتنر دومشون چنان فهمیده و صبور باشه که بتونه استارتر رو گذروندن ابن دوره کمک کنه

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
خواهرمون میگه اون آقا خوردش میکرده بخدا فقط اون نیست تو اینستا گرام انقد میبینم زن ستیزی اصلا حالم ب ...

او یس 

سیگما😂😅

اره دیگ بلد نیستن چیکار کنن

بعد میخوان خواسته های خودشون یه جور دیگ اجرایی میکنن😷😑😑

از