fahimexanum مدیر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 86 عنوان بعد ۴ سال کات کردیم حالم خیلی بده ببیایین😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 63 پست بعد ۴ سال بهم گفت تو میخوای خودتو بندازی بمن و خانوادت بدبخته و کات کردیم همیشه هم بمن شک میکرد که خیانت کردی فحش میداد بهم خیلی دلم شکسته خیلی 1402/01/08 | 20:42 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویسپرز۴۰۳۰ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1481 او یس سیگما😂😅 اره دیگ بلد نیستن چیکار کنن بعد میخوان خواسته های خودشون یه جور دیگ اجرایی ... اره بابا یعده جوگیر حالا ولشون کنی تو دایرکت دخترا لونه کردن نمکــدون سایت هستــم <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
لبخندمادری عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 11423 تورو خدا توروخدا کسایی که میخونن مستقل بشین بی کس و کاری آدمو له میکنه هر کس یه ... واای عزیزممم خودتو ناراحت نکن🥲🥲از این ب بعد بهتر میدونی چیکار کنی(:من ۲۳ سالمه خانواده پدریم همش میگن کی میخوای ازدواج کنی ولی من هدف دارم ک ازدواج مانع اونه از
fahimexanum مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 86 واای عزیزممم خودتو ناراحت نکن🥲🥲 از این ب بعد بهتر میدونی چیکار کنی(: من ۲۳ سالمه خانواده ... ازدواج زندانیه که آخر ندارهیه بار ازدواج کردم بعدش نه راه پیش داری نه راه پست