2777
2789
عنوان

بعد ۴ سال کات کردیم حالم خیلی بده ببیایین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 63 پست
جشن بگیر خوشحال باش از یه عوضی جدا شدی اون وقت حس بد بهت می‌داده و خوردت میکرده ازین بع بعد اعتماد ب ...

بخدا دیگه برام اعتماد بنفس نمونده از بس که خرابم کرده هر چی میگم میزد دهنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس اید شما دخترا مورد بعدی

حساس نیست دوسش داشته دخترا دوس داشتنشون واقعیه بخاطر همون میشکنن ولی خب بعدشم فراموش میکنن تا حالاشون بد نشه🙌

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎

عجب آدم بیشرفی بوده چجور 4سال تحملش کردی اینجور آدما دنبال سواستفاده هستند، خداروشکر کن که ذات واقعیش رو دیدی بنظرم اصلا به پسر جماعت محل نزار چیه بخدا، برای خودت ارزش قائل باش ،از مجردیت لذت ببر 

بخدا دیگه برام اعتماد بنفس نمونده از بس که خرابم کرده هر چی میگم میزد دهنم

غلط کرده پسره احمق اصلا ولش کن لایقت نبوده نشستی واسه اون غصه میخوری؟ بنظرم تا ۴ سال وارد رابطه نشو خودتو جم و جور کن قوی که شده وارد یه رابطه درست شو

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
بخدا من اصلا کاری باهاش ندارم فقط دعوا راه مینداخت که پیگیر نمیشی پیگیر نمیشی چرا اینطور گفتی چرا او ...

سادیسم داشته و اختلال روانی پسر شکاک که خودش کل دخترای شهرو فتح کرده مطمئن باش خودتو ناراحت نکن بخاطرش رفت رد کارش،میره سراغ یه دختر دیگه 

دخترا برعکس گفتی فکر کنم

نه برعکس نیست نمیدونم با چه دخترایی معاشرت کردی ولی احساس دخترا واقعیه مگه اینکه بخواد دورت بزنه یا ازت سو استفاده کنه تو هر جنسیتی آدم بد وعوضی هست دخترم دیدم با وجود اینکه تو رابطه بوده خیانت کرده ، خیانت جنسیت نمیشناسه😊

خدا به دلتون آرامش بده که مرهم دردم شدین

اصلا اهمیت نده همه چتارو پاک کن حتی شماره تلفنش تا چند سال وارد رابطه نشو تا هم خودت اشتباه نکنی هم فر روبه روت اذیت نشه تنهایی بهتره همیشه دردسر نداره

نمیدونم حتما تو درست میکی

حتما وجود نداره میتونی اطرافتون به بینی هرچند چه دختر چه پسر خیلی بد شدن