الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب آدم بیشرفی بوده چجور 4سال تحملش کردی اینجور آدما دنبال سواستفاده هستند، خداروشکر کن که ذات واقعیش رو دیدی بنظرم اصلا به پسر جماعت محل نزار چیه بخدا، برای خودت ارزش قائل باش ،از مجردیت لذت ببر
نه برعکس نیست نمیدونم با چه دخترایی معاشرت کردی ولی احساس دخترا واقعیه مگه اینکه بخواد دورت بزنه یا ازت سو استفاده کنه تو هر جنسیتی آدم بد وعوضی هست دخترم دیدم با وجود اینکه تو رابطه بوده خیانت کرده ، خیانت جنسیت نمیشناسه😊
نمکــدون سایت هستــم <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
اصلا اهمیت نده همه چتارو پاک کن حتی شماره تلفنش تا چند سال وارد رابطه نشو تا هم خودت اشتباه نکنی هم فر روبه روت اذیت نشه تنهایی بهتره همیشه دردسر نداره
نمکــدون سایت هستــم <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎