2777
2789
عنوان

اجاره خونه

341 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خوبین میتونین به منم کمک کنید

شوهرم ازمن میخواست تو رهن خونه بهش کمک کنم خونه اجاره کنیم منم میگم من چرا به تو کمک کنم تو ازدواج کردی که چی باید خودت اجاره کنی به من نگفتن که خونه اجاره کنی همش بهم زور میگه میگه کارمیکنی باید بدی منم پولمو بزارم روش تا یه خونه اجاره کنم منم میگم من نمیتونم بدم بهت خودت تلاشتو کن به نظر شما چیکارکنم اعتمادی هم بهش ندارم مریض هم میشم اهمیت نمی‌ده لباسی واسم نمیخره خرید هم رفتنی میگه زود باش انتخاب کن بریم دیر شدو... ولی کارهای خودش به من خوردنی میگه باید بدی انجام بدی واسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دادی بخاطر زندگیته ولی اجاره نامه روبه نام دوتاتون وامضای دوتاتون بنویسید

میترسم قرارداد هم به اسم من بنویسه فردا پس فردایی بره بنگاه عوضش کنه پول بده بنگاهی عوض کنه به اسم خودش کنه 

اسمش روشه دیگه مشترک زندگی مشترک قطعا شوهرتونم به خاطر خوشبختی شما تلاش میکنه اون بازار گردی رو هم گ ...

نمیاد نمیزاره منم تنها برم سه سال اومدیم شهرشون میگه حق نداری تنها بری بامادرم برو یا هم که باهم میریم سرکار هول هولی یه چیزی انتخاب کن بریم منم بدم میاد درست به خاطر خوشبختی من تلاش می‌کنه ولی آدمی نیست که اعتماد بهش کنم چندسال پیش تو شهر من مغازه سوپرمارکتی زد بهش کمک کردم هیچ ازاون سودش بهم نداد همش گفت خودم کارکردم خودم خودم منم دوست ندارم این حرفشو دوباره بشنوم 

میترسم قرارداد هم به اسم من بنویسه فردا پس فردایی بره بنگاه عوضش کنه پول بده بنگاهی عوض کنه به اسم خ ...

نه دیگه اینقدر هم راحت نیست حتما از اجاره نامه دست توام باشه وازش کپی بگیر اگه بنگاه اینکار وبکنه باید جواب پس بده اون هیچ  وقت اعتبارشو زیر سوال نمیبره