خواهرم آرایش میکنه قیافش قشنگ میشه از خودم ۷ سال بزرگتره و مجردیم اما من هرچی چیز بده خدا بهم داد چاقی دماغ گنده که خیلی خجالت میکشم خط اخم منافذ باز بدن پر جوش و هزار تا بدبختی دیگه حتی روم نمیشه جلو کسی لباس عوض کنم همه به خاطر بدنم قیافم همه چیم مسخرم میکنن حتی کسیم نمیاد دورم واسه ازدواج میخوایم بریم عروسی دختر خاله و اینام میان دورخواهرم جمع میشن میگن چقدر خوشگل شدی اما به من نگاهم نمیکنن خیلی دلم میشکنه خواهرم همش تیکه میپروند میگه فلانی چاقه مثل خرسه که مثلا منظورش با منه یا میگه من خوشگلم آرایش میکنم همه بهم میگن خوشگلی الکی تیکه میپروند نه دماغم بزرگه نه چیزی که نیان خواستگاریم منظورش بامنه یا فرداشب میخوایم بریم عروسی اول نمیزاشت من لباس و چیز خوب بپوشم چون خودش نداشت بعد از یکی قرض گرفت و یکم به خودش رسید هی من و مسخره میکنه میگفت فرداشب تو عروسی همه دخترای فامیل چاق و بدشکلن منظورش با منم بود تو عروسیم یکم عوض میشه آنقدر خودش و میگیره که همه برن دورش قربون خدا برم که میبینه و هیچکاری نمیکنه اونوقت اگه من بودم الان یه بلایی سرم میومد هیچ وقت کسایی که باعث شدن با مسخره کردنشون از زندگیم لذت نبرم و نمیبخشم به یکی میگی خوشگل بعد ده دقیقه یادش میره اما به یکی میگی زشت تا ابد ذهنش خراب میشه لطفا مواظب حرفاتون باشید
بعد چند بار شکست توی رژیم اینبار میخوام بترکونم هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
عزیزم رژیم بگیر برای جوش هات برو دکتر ماسک های خونگی
درست کن و بذار پوستت روشن تر بشه و برای جوش هم ماسک هست تو نت سرچ کنی میبینی
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پدرو مادرم فامیلن از یه طرف ولی شانس من به طرف پدرم رفتم فقط یه چیز خوب به ارث بردم سفیدیمه بقیش گوه رفته تو قیافم
بعد چند بار شکست توی رژیم اینبار میخوام بترکونم هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
من هر چی تو اینستا و تیک تاک میبینم چه ایرانی چه خارجی همه پوستا خوب صورتا زاویه دار بعد من ل ...
خیلی بده واقعا
عزیزم رژیم بگیر برای جوش هات برو دکتر ماسک های خونگی درست کن و بذار پوستت روشن تر بشه و برای جوش هم ...
رژیم گرفتم بعضی اوقات خسته میشم خانوادم دکتر نمیبرن آخه ماسک خونگی نمیشه بزنم به بدنم