2777
2789
عنوان

چرا خدا هیچی رو نمیبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 48 پست
اگه توی سن بلوغی بدون خیلیییی تغییر میکنی  ایکاش میشد منو ببینی الان و توی سیزده سالگی  ...

نه ۲۲ سالمه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

چند سالته شما؟

ببین کلا دخترایی که ازدواج میکنن قیافشون قشنگتر میشه و گفتین ۷ سال از شما بزرگتره صد درصد قیافش جا افتاده تره االان منم نسبت به خواهر مجردم خیلی زیباتر از اونم..عکس های ۱۰ سال پیشم انقدر که افتضاع بود پاک کردم😂 

شما بخودت برس لباسای شیک وسایل ارایش هایی که به پوستتون بخوره برای زیباییتون خرج کنید برای جوش ها دکتر برید هیچ کس زشت نیست شما هم صد درصد زیبایی اما مثل اینکه سنت کمه اعتماد بنفستم پایینه برای هر چیز راهی هست خودت رو دوست داشته باش تا دیگرانم دوستت داشته باشن

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خوشگلترینی...نچرال خوشگلی به حرف بقیه اهمیت نده رژیم بگیر ورزش کن 

نه والا خوشگل نیستم همه مسخرم میکنن نکنن هم ازشون معلومه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
ناراحت نباش عزیزم برو باشگاه ورزش کن رژیم بگیر ،قد و وزنت چنده؟شاید خودت فکرمیکنی ک خوشگل نیستی میشه ...

اینجا نمیتونم عکس بزارم

رژیم گرفتم بعضی اوقات خسته میشم خانوادم دکتر نمی‌برن آخه ماسک خونگی نمیشه بزنم به بدنم

برای بدنت حتما باید ازمایش بدی 

از کبد و تنبلی تخمدان ممکنه باشه

اگه نبود حجامت شنیدم تاثیر داره

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
چند سالته شما؟ ببین کلا دخترایی که ازدواج میکنن قیافشون قشنگتر میشه و گفتین ۷ سال از شما بزرگتره صد ...

نه من خواهرم مجرده خودم ۲۲ سالمه خانوادم اهمیت نمیدن دکتر و اینا نمیبرن حتی الان پریودم مشکل داره نمیبرنم دکتر

اول از همه یه باشگاه ثبتنام کن بد دکتر پوست و هزاران راه دیگه 

خانوادم پول نمیدن دکترم نمی‌برن خودم پولام و جمع کردم به زور رفتم باشگاه الان پریودم مشکل داره دکتر نمیبرن

خانوادم پول نمیدن دکترم نمی‌برن خودم پولام و جمع کردم به زور رفتم باشگاه الان پریودم مشکل داره دکتر ...

از همونه جوش هاتونم یجوری پول بگیرید و بگید که مهمه این قضیه برید دکتر .بهداشت محلتون برید اونجور جاها هزینه کمه

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....
برای بدنت حتما باید ازمایش بدی  از کبد و تنبلی تخمدان ممکنه باشه اگه نبود حجامت شنیدم تاثیر د ...

اخه خانوادم اهمیت نمیدن دکتر نمیبرنم حتی پریودیم مشکل داره دکتر نمیبرنم بدنم خیلی جوش داره خیلی خجالت میکشم‌گاهی اوقات میگم اگه یه موقع ازدواج کنم باید چیکار کنم حتی الان یه ماهه صبح ها از خواب بیدار میشم کمرم درد میکنه اصلا دکتر نمیبرن منم بیخیال میشم

از همونه جوش هاتونم یجوری پول بگیرید و بگید که مهمه این قضیه برید دکتر .بهداشت محلتون برید اونجور جا ...

اره اونجا هزینش کمه ولی خودشون دارن میبینن اهمیت نمیدن میگن ولش کن من چی بگم وقتی خودشون فکر ندارن حوصله ندارن من و ببرن دکتر و آزمایش بدم

همش که قیافه نیست

هست والا

خب اصلا هست ولی همش نه

خب دیگه...