توروخدا کامل بخونید و راهنمایی کنید دعاتون میکنم
کسی بوده شرایطش خوب باشه اما یکی و انتخاب کنه خیلی از خودش پایینتر و بعداً پشیمون بشه ...خواهشاً بگید بهم ...یا اینکه با پسری باشه از خودش خیلی پایینتر اما خوشبخت شده باشن؟؟مثلا خودش خانواده اوکی و سرشناس و خودش شغل عالی داره و دکترا داره ،اما پسره سیکل و پدر معتاد و خانواده درب و داغون ...اما پسره بخاطر این خیلی کارها کرده از جونش زده اما این دختره چون دو دل شده چون موقعیت های خیلی بهتری هست ...بخاطر خانواده پسره از پسره زده شده یا اینکه پسره خیلی شخصیت دهاتی داره اما ۲ ساله با پسره دوسته تو این ۲ سال انگار طلسمش کرده بودن که حالا میگه اون موقع سنگ به سرم خورده بوده که اینو انتخاب کردم حتی به پسره هم گفته بارها که نمیخوامت اما اون گفته عاشقشه ...همش فکر میکنه پسره انتخاب بهتری نمیتوانسته داشته باشه یا هیچ خری مثل این دختره نمیتوانسته پیدا کنه ...از خانوادش زد بخاطر دختره اما هنر نکرده چون خانوادش همه دره پیت و معتاد و خلاف هستن و عامل بدبختی و عقب موندنش هستن ..دختره باهاش میره بیرون همه فکر میکنن پدر و دختر هستن ...پسره چشم پاکه بامعرفت دست و دلباز و همش به فکر اینه دختره هر روز پیشرفتش بیشتر بشه تا خوشحال باشه واسه دختره همه کار میکنه اما عصبی هم هست و شکاک و همش فکر میکنه دختره عاشق یکی دیگه شده ..وقتی به هر دلیلی دختره گریه میکنه داد میزنم یا میزنه تو سر خودش...واسه دختره تا حدودی خرج کرد اما دختره میگه اطرافیانم شوهراشون براشون میلیاردی خرج میکنن و حاضره هر چی خرج کرده بده که پسره بره ...البته دختره هم خیلی خرج کرده و مساوی هستن.
به نظرتون دختره یه روز پشیمون میشه؟پسره عصبی و شکاک هست و همه خانواده دختره با این لج هستن و میخوان جدا شن چون یه برادر دختره میدونه...پسره ولخرج هم هست ۱۰۰ میلیون بزن تو کارت میره همه رو اشغال خرید میکنه میاد ...اما نمیفهمه دختره به تفریح نیاز داره و خوش بودن و پسره همش تو لاک خودش کار میکنه تا بلکه خیلی پولدار بشه .....دختره حس میکنه پسره اومده باهاش تا به یه جا برسه و بره ...دختره همش با خودش میگه میتونستم با موقعیت های خیلی عالی تر باشم و همش به پسره هم میگه که خانوادت معتاد و اشغال هستن و تو هم از اونایی اما پسره میگه من خانواده ندارم ....دختره اشتباه میکنه؟