2777
2789
نمیدونم والا شایدم حق داره 🤷🏻‍♀️ ما ک جای اون زندگی نکردیم

نه هیچ حقی نداره وقتی مبخاست اون دختره رو خاستگاری کنه باید چشمای کورش باز میکرد الان ک وارد یه زندگی  شدن هیچ حقی نداره حتی گشنه گشنه هم باشه حتی اگ غذا هم اوردن جلوش چشماش باید ببنده 

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا زنش تکه .همه ارزوی داشتن زنشو دارن .خودشم عاشقش شده وباهاش ازدواج کرده اما واسش تکراری شده .مر ...

دقیقا من یکبار دیدم آقایی در مورد همسرشون حرف می زنن که بی عرضه و بی دست پاست و دوسش ندارم و از این حرفا ، بعد ها که زنش رو دیدم اصلا باورم نمی شد خصلت بارز این خانوم قدرتمندی بی نظیرش بود ، و جالب تر اینکه این مرد هم عاشق دلخسته زنش بود فقط جلوی اون احساس کمبود می کرد 

طعمش من نیستم، به دروغ بهش گفتم نامزد دارم که در مورد من نیت بدی نداشته باشه

محاله الکی وقت بذاره. تیری تو تاریکی انداخته. در ضعیف ترین حالت به ذهنت و وقتت اهانت کرده با بیان این مزخرفات. یطوری برخورد کن به خودش اجازه نده تکرار کنه. 

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

چرا دلت بسوزه؟!

این داستان دو حالت داره.

حالت اول اگر استادت راست بگه ، پس حقه زن‌اس که خودش رو زده به بی‌شعوری و بزار توی جهلش بمونه و بسوزه.

حالت دوم شاید استاد داره داستان میبافه تا خواسته‌اش رو روت عملی کنه و تو قطعا اولین طمعه‌اش نیستی.

کاری هم نمیتونی برای زنش بکنی ، پس بیخیال.

گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

این ادم یه لاشی عوضی بی همه چیزه ازش دور باش،،،معلوم نیست چند نفرو با این حرفاش بدبخت کرده،،کاش صداشو ضبط کنی ببری پیش ریس دانشگاه ابروشو ببری،مردک حرومزاده گیرم ک با خانمت مشکل جنسی داره چرا پیش دخترای مردم بازش میکنی احمق

چاق بودن خانوم ایراده پیش آقایون؟ پس چرا شوهر من زن چاق میپسنده 🙄 و منی که کلا استعداد چاقی ندارم ...

آره شوهره منم زن چاق داره ، منم قرص اشتها آور میخورم چاق میشم خوشش میاد 😁

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
چاق بودن خانوم ایراده پیش آقایون؟ پس چرا شوهر من زن چاق میپسنده 🙄 و منی که کلا استعداد چاقی ندارم ...

هر مردی یجوره😂من خودم دوس دارم چاق شم شوهرم نمیذاره میگ همینجوره ریزه میزه بمون😂

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 

چسشعر محض . طرف گیرت انداخته ساده ای نه میخواد طلاقش بده نه زنش چاقه الکی میخواد خوش گذرونی کنه اینارو بهونه کرده و انگ و هیب میزاره رو زنش کاراشو توجیه کنه بگه عیب از اونه که من اینکارو میکنم نه عیب از من نیست زنا و خیانت عیب من نیست به آدم خودخواهه که تقصیرا رو میندازه گردن دیگران .

و هیچ زنی نمیاد به قیمت موندن با همچین الاغی این حرفارو بزنه .

شما خانمش رو دیدی؟ چون بعضی‌ها خیلی بی‌شعورند و ذات نجسی دارند و یک داستان سرایی های الکی میکنند تا ...

بله عزیزم خانومشو از نزدیک دیدم، واقعا یه خورده اضافه وزن داشتن ولی دلیل بر خیانت نمیشه این موضوع🤦🏻‍♀️

اره موافقم کاملا درسته👍

یه استادداشتیم که این بنده خدا تومور داشت ونزدیک بود که ازدست بره بعد خانومش خیلیییی خوب بود میگفت بخاطرمن‌ از استاد دانشگاه بودن انصراف داد تابتونه توخونه منو درمان کنه،خانومش میومد دنبالش هرروز با ما سلام علیک داشت خیلی ماه بود،هنوزم بعد چندسال میگم چه عشق قشنگی داشتن پایدار بمونن،اما متاسفانه بعضی از آدما حرمت شغل و جایگاهشون رو نگه نمیدارن و هر چیزی رو به زبون میارن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
آره شوهره منم زن چاق داره ، منم قرص اشتها آور میخورم چاق میشم خوشش میاد 😁

اینا سلیقه اشون قاجاریه گمونم🤭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️