2777
2789
عنوان

جایی کسی بوده ک هیچکس باهاش دوس نشه

130 بازدید | 14 پست

اون آدم چجوری بود که هیچکس نگاش نمی‌کرد 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ندیدم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها ترین ها همیشه بهترین هان 

که نمیتونن با هر کسی دوست بشن و بهشون ظلم میشه 

خودم یادمه تو مدرسه وقتی چنین کسی و می‌دیدم من می‌رفتم باهاش دوست میشدم 

تا حس بدی نداشته باشه

اما استثنا هم هست بعضی وقتا یه نفر چنان اخلاق های بدی داره که کسی نمیتونه تحملش کنه 

یه جا بود همه تلاش میکردن خودشون اولین باشن همیشه با تندی برخورد میکردن با کسی حرف نمی‌زن فقط خودشونو می‌دیدن و اون جایی نبود جز دستشویی بین راهی تو ایام سفر همه میخواستم اولین نفر باشن میرن داخل

یه مورد دیدم‌ .

با کسی ارتباط برقرار نمی‌کرد. دو نفر باهاش دوس شدن، توی جمع با صدای بلند حرفای زشت میزد؛ معاشرت بلد نبود و بقیه رو مسخره می‌کرد و بدبین بود. روی رفتار دیگران خیلی زیاد حساس بود ولی روی رفتار خودش نه. خیلی راحت رفتار می‌کرد و برای رفتاری که به وضوح اشتباه بود، عذرخواهی نمی‌کرد.

اون دو نفرم زده شدن ازش و ندیدم باهاش دوست بمونن.

من هیچ اخلاق بدی ندارم

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

اره خودم🤣

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره خودم🤣

منم همینطور 

چند دفعه شده آدم‌ها ازم عذرخواهی کردن و حلالیت گرفتن!!

بعدها میگفتن می‌ترسیدیم بهت نزدیک بشیم!! انگاری داشتی نقش بازی میکردی که آدم خوبی هستی!!

تمام سربازیم دورم شلوغ بود اما تنها بودم!!

تمام دانشگاهم همینطور!!

حتی تمام روزهای سرکار و ...

یکی ازون آدم‌ها فرماندم بود که روز تسویه ازم حلالیت گرفت...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چند دفعه شده آدم‌ها ازم عذرخواهی کردن و حلالیت گرفتن!!بعدها میگفتن می‌ترسیدیم بهت نزدیک بشیم!! انگار ...

چرا بترسن مگه ظاهرتون چجوریه 

منم همیشه تنهام. اما برعکس ظاهرم خیلیم ساده و داغون میزنه که تو مدرسه مسخره میشدم و اینجوری کسی حساب آدمم ننیکرد

خودم به خاطر عیب ظاهری صورتم همیشه ساکت بودم و هستم و سعی میکنم با دیگران معاشرت نکنم چون حس میکنم ...

منم همینطور 

چرا بترسن مگه ظاهرتون چجوریه منم همیشه تنهام. اما برعکس ظاهرم خیلیم ساده و داغون میزنه که تو مدرسه م ...

میگن یه روزی به دانشمندی سوالی دادن ۲+۲ چند میشه؟

مدت‌ها بهش فکر کرد که نکنه این یه حقه و داستانی داره و میخوان خرابم کنن!!

آخر سر از جواب دادن سر باز زد، کودکی با صدای بلند گفت جواب میشه ۴ !! همه تشویق کردن کودک رو و دانشمند مات و مبهوت بود از اونچه فکر می‌کرد و آنچه رخ داد!!

اینم حکایت ماهاست!! باور کن تا الان بخاطرش بیدار بودم و از دلتنگی اومدم اینجا...

میگفت در دیار کورها، چشم داشتن و راه درست مجرمانه ترین رفتار ممکنه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.