2777
2789

شاید از بس به زنش گفته چاقی و ازش ایراد گرفته ، اعتماد به نفسش را نابود کرده  زن بیچاره ،به این میگه برو زن بگیر و گرنه هیچ زنی نمیتونه خیانت را تحمل کنه،

یه احتمال دیگه هم اینکه این مردک هوسباز اینا را میگه که مخ شما را بزنه 

شوهر بیشعور منم  به اون زنی که باهاش دوس بود گفته بود زنم سرده ،در حالیکه روزی دو بار از من تقاضا داشت و منم هرگز ردش نمیکردم ،همه کار واسش میکردم ،بازم این دروغ ها را سر هم کرده بود تا کار خودشو توجیه کنه حتی با وقاحت تمام به مشاوره میگفت زنم سرده ،فقط برای اینکه کار زشت خودشو موجه جلوه بده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
من حرفهاش را باور نمیکنم

منم باور نمیکنم تازه اگ یک درصد هم راست گفته بلشه و واقعا زنش اینی باشه ک گفته باید امضا از همسرش بگیرت رسما بره خاستگاری مجدد ن اینک مثه خاله زنکا بیا بشینه برا یه دختر درد و دل کنه هر ادم عاقلی باشه شک میکنه بعد خوب روش شده بگه زنش نیازا جنسیشو رو براورده نمیکنه... بازم تف تف ب بی حیاییش

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر حرفاتو از یه لحاظی نمیتونم باور کنم ولی چیزی به رو خودم نیاوردم هر کی باشه بعد این حرفا خونسرد نمیشینه و میفهمه داره طرف آمار میده دمشو میزاره رو کولش یا تنها با این آدم نمیشینه . هیچ دختری نمیشینه به این اراجیف مرد متاهل لاشی گوش کنه مگه اینکه کارت دستش گیر باشه پروژه ای چیزی پایان نامه ای داری 

گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

ببین عزیزم دروغ میگه .این حرفا تکراریه ولی نمی دونم چرا هنوز بازار داره.نمی دونم چی بگم فقط در همین حد بدون این عوضی خانمشو خیلیم دوس داره و ازش حساب میبره فقط میخواد تو رو هم به آمار دخترای ابلهی که ازشون سو استفاده کرده اضافه کنه.