2777
2789

حالا زنش تکه .همه ارزوی داشتن زنشو دارن .خودشم عاشقش شده وباهاش ازدواج کرده اما واسش تکراری شده

.مردی که میگه زنم نیازمو برطرف نمیکنه وچاقه یالاغره یاهرعیبی روش بزاره خودش سر و گوشش میجنبه الکیم به زنش انگ میچسبونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا چرا اینجورن. برا رابطه دوستی. یا میگن زنم خیانت می‌کنه یا میگن خانومممم.   .....برطرف نکرده  حالا اون مرد. نیاز زنش رو بر طرف کرده 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

شما خانمش رو دیدی؟

چون بعضی‌ها خیلی بی‌شعورند و ذات نجسی دارند و یک داستان سرایی های الکی میکنند تا آرزوی کثیفشون رو براورده کنند. وقتی هم خرش از پل گذشت دیگه تتو رو هم تف میکنه و سیفون رو میکشه.

خب بزار استادت در جهل خودش باقی بمونه و بره سراغ کسانی که هم ذات خودش هستند.

گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

خیلی دیوثه بش بگو حالا خودت خیلی همهچی تمومی؟ واسه ادم خیانتکار بهونه پیدا میشه زنتم میتونه بگه تو فلان جات کجه و بره خیانت کنه، ذات ادم باید درست باشه ک متاسفانه ذاتش خرابه

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 

مدرکش رو از کجا گرفته؟فکرنمیکردم یه استاد انقدر بی مغز باشه که اینطوری ضایع دروغ بگه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

غلط کرده هیچ زنی به شوهرش اجازه خیانت نمیده، خودش هوسبازه، بیچاره زنش

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

چاق بودن خانوم ایراده پیش آقایون؟

پس چرا شوهر من زن چاق میپسنده 🙄

و منی که کلا استعداد چاقی ندارم....

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️