2777
2789
هر مردی یجوره😂من خودم دوس دارم چاق شم شوهرم نمیذاره میگ همینجوره ریزه میزه بمون😂

منم دوست ندارم چاق شم هی میگه چرا آب میری چرا اضافه نمیکنی🙃

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دیوثه بش بگو حالا خودت خیلی همهچی تمومی؟ واسه ادم خیانتکار بهونه پیدا میشه زنتم میتونه بگه تو ف ...

داستان زندگیشو تعریف کرد برام

گف تو یه برهه ای که از سمت پدر مادرم رونده شده بودم و نیاز به محبت داشتم با خانومم آشنا شدم

گف هر کس دیگه ای جای اون بود توی اون برهه جذب اون میشدم چون نیاز به محبت داشتم

( ظاهرا اختلاف طبقاتی خیلی زیادی داشتن و برا همین پدر مادر استادم مخالف این ازدواج بودن و بعدش دختره خودکشی میکنه این مجبور میشه برا اینکه کار دست خودش نده باهاش ازدواج کنه)

عزیزم شما ساده ای چون طعمش دقیقا خودتی,دیگه بهش محل نده و برای خودت ارزش قائل شو

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
داستان زندگیشو تعریف کرد برام گف تو یه برهه ای که از سمت پدر مادرم رونده شده بودم و نیاز به محبت دا ...

اووپس

ب نظر من دیگ جوابشونده، یمرد متاهل چ معنی داره با ی دختر دردودل کنه، محلش ندع

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
اینا سلیقه اشون قاجاریه گمونم🤭

نه خودش لاغره ولی چاق نه رو فرم  من قدم ۶۰ وزنمم ۶۰ هست قبلاً ۴۵ کیلو بود الان تو فرمم وگرنه زیاد چاق دوس نداره

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
داستان زندگیشو تعریف کرد برام گف تو یه برهه ای که از سمت پدر مادرم رونده شده بودم و نیاز به محبت دا ...

مشخص به عمل اومده زنه ازش سرتره و مرده کمبود داره و حقارت . 

چقدر ساده ای تو .

من جای اون اقا نیستم پس قضاوت نمیکنم شرایطشو. 

طرف ادمه عروسک ک نیست ادما لاغر میشن چاق میشن مریض میشن پوستشون خراب میش و..... اگ اینجور باشه ک همه باید خیانت کنن یه وقتایی  انقدواضح ک کار طرف غلط ک واقعا نیاز به قضاوت نیستتت کار طرف ۱۰۰درصد اشتباه حالا چ خودتو بزاری جاش چ نزاری مشخصه 

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖

وای ما یه استادی داشتیم سنش کم هم نبود خیلی سر و گوشش میجنبید،به یکی از بچه ها گفته بود بیا با من باش ک نمره پایان ترمتو بدم😶‍🌫️

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد