2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست
احمق و بی درک امثال شمایین که عروس بدبخت خانواده امثال شما باید تاوان مسافرت نرفتن مادرشوهرش رو بده! ...

تو مامان خودتم بخواد باهات بیاد مسافرت اینطوری میکنی؟؟ یا فقط مشکلت مامان شوهرت؟ 

احمق و بی درک امثال شمایین که عروس بدبخت خانواده امثال شما باید تاوان مسافرت نرفتن مادرشوهرش رو بده! ...

پدرم چندین ساله فوت شدن.چه تاوانی؟  مگه چیکار میکنه؟؟؟ بابا والا منم عروسم.. همیشه با مادرشوهرم تو سفرم.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز بگمم من نزنید... ولی یه مادر بااین همه سختتییییی بچه بزرگ میکنه به ثمره میرسونه بچشو دوستداره ...

آفرین منم حرفم همینه..  انسانیم...  چی میشه واقعا.. چقد قشنگ توضیح دادین حرفای دلمو

عزیزم منون ک وقت گذاشتی و این همه تایپ کردی اما شما فک میکنم کامنت های منو درست نخوندی.. همه ی زحمت ...

میدونم عزیز دلم.همه ی  مسایلی که تایپ کردم رو کلی گفتم.نه اینکه صرفا مادرم منظورشماباشه.حرف شما متین ودرست ،ولی عزیزدلم،وقتی بعدازبقول شما هفت سال رفته باهاشون مسافرت وایشون ناراحت شده.اصلا به رفتنش نمی ارزید.خوده مادرتونم احساس بدی پیدامیکنه.من کاملا شمارودرک میکنم وحق میدم دلخورباشین.خودموجای شمامیزارم.طبیعیه ناراحت بشین.تمام دوستانی ام که کاملا حکم کردن که عروس حقی نداره اگربرای مادرخودشون این اتفاق می افتاد طرز فکر ونگرششون وناراحتیشون دقیقا مثل حالت الان شمابود.چون این شرایط رو به سکلهای مختلف توافرادمختلف بادیدگاه های ازقبل مختلف زیاد دیدم وواکنشها خیلی جالبه که یکسان بود.کل حرف من اینه ،برای ابنکه کلا ذهنتون رو منحرف کنید از عروستون،دیگه هیچ توقعی ازش نداشته باشید.اگر مادرتونو جایی بردن بامیل خودشون وباروی خوش،خب خداروشکر.اگرهم نبردن،سرشون سلامت.فردا اگر زندگیشون کمی توحاشیه بره،مادزشمارومقصرمیدونن.هرچندایشون بی تقصیره.همین برادرتون که الان کمی باهمسرش کشمکش داره،میادوتو روی مادرتون میگه باعث به هم خوردن زندگی من تویی.حالابیاودرستش کن.سرتون که درد نمیکنه بخوایین دستمال ببندین.خودتون مادرتونو ساپورت کنید،خیرش روهم خودتون ببرین.انشالله که عروستونم کمی راه بیاد تا مادرشماهم کمی باپسرش بتونه وقت بگذرونه

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
اتفاقا بوی خودخواهی از حرفای شما میاد. اره ی بار ربط نداره. دوبار ربط، نداره.... دیگه دهمین بار ک ب ...

اونمادر شمارو بزرگ نکرده؟واسه باقی بچع هاش زحمت نکشیده؟؟چرا شماها نمیبرین؟!!چرا از داماد انتظارندا ین جور تنهایی مادرتون بکشه ولی از عروس انتظاردارین ؟؟؟اگه اینجوره مادر دختره هم زحمت کشیده پس باید تو سفر باشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

آفرین منم حرفم همینه..  انسانیم...  چی میشه واقعا.. چقد قشنگ توضیح دادین حرفای دلمو

بعضیا میگن نههه طرف فرزتد خودش نمیکنه از بچه مردم چ توقعی داره خب این اشتباهه طرف اینهمه سختی زجر برای بچش تحمل کرده نامردیه بچه خودش برای خودش هیچ کاری  نکنننهههه بااین جملم توجیه کنه ...

یه عکس نوشته قبلا دیدم هیچدقت فراموشم نمیشه نوشت بود دردناکه یه مادر میتونع ۱۰تا بچه رو نگهداره بزرگ کنه ولی ۱۰تا بچه ۱مادر نمیتونن جمع کنن 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
پدرم چندین ساله فوت شدن.چه تاوانی؟  مگه چیکار میکنه؟؟؟ بابا والا منم عروسم.. همیشه با مادرشوهرم ...

چرا از عروس که دخترمردمه انتظار دارین  جور کش تنهایی مادرتون باشه ولی از داماد چنین انتظاری ندارین؟؟مادرتون همون قدر که برای برادرتون زحمت کشیده برای شمام کشیده

تو مامان خودتم بخواد باهات بیاد مسافرت اینطوری میکنی؟؟ یا فقط مشکلت مامان شوهرت؟ 

مادر خود ادم وقتی میاد تیکه و کنایه نمیزنه و سفر و به کام ادم تلخ نمیکنه..

میدونم عزیز دلم.همه ی  مسایلی که تایپ کردم رو کلی گفتم.نه اینکه صرفا مادرم منظورشماباشه.حرف شما ...

عزیزم من مگه چقد میتونم ساپورت کنم.. بخدا چندساله خریداشو انجام میدم. مادرم مریضه نمیتونه بار سنگین برداره.  اکثر کاراش با خودمه. عروسمون خیلی تلاش کرد مارو از چشم برادرم بندازه. خیلی وقتا خبرچینی کرد دعوا انداخت. اما همچنان حقو ب خودش میده.  والا خیلی وقته ما ازش چیزی نمیخوایم. مادرم با ما هم ک میاد سفر همسرم میگه حوصلم سر میره یکی نیست با من باشه. منم میگم من پدرمو ک نمیتونم زنده کنم 

آره من حرفتو قبول دارم دعای مادر خیلی گیراسدیدم ک میگم 

من یه دوستام هس 

پدرش فوت کرده برادرشم که پسر آخریه با مادرش  خونه طبقه بالا وپایین گرفتن زندگی میکنن ولی بس که این مادرشوهر عروس احترام هم دارن ک نگووووووو همیشه عروس پایینه مادرشوهرشم بچشو نگه میداره عروسش پسرش میرن بیرووون مسافرت و......همه جاباهمن اینقدر خوشبختن ک نگوووو همیشه میگم خوشبحال عروسشون 

بنظرم احترام خیلی مهمه وقتی رابطه توچهار چوب احترام باشه همه چی حله......

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن