2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست
خب مامانت کارش اشتباه پاشده رفته با عروس و پسرش مسافرت😑منم بودم اخم و تخم میکردم  اینکه مادرت ...

چندین سال تنها رفتن ۱ بار مادشوهرم ببرن چی میشه🫥

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
ممنونم عزیزم درسته. ولی قبول کن هر آدمی به ظرفیت شخصیتی و اجتماعی داره عروس شمام این مدلیه.ببین من خ ...

ببین عزیزم شما میگی پدر و مادر رو نبردن. من هم اگر پدر داشتم صدسال انتظار نداشتم مادرمو جایی ببرن. بعدم دعوای داداشم و زن داداشم سر مادرم نیست. کلا سر اینه که ب زن داداشم خانوادش چیزی نمیدن ب عنوان ارث اما منو خواهرم ارث داریم. پدر اونا چیزی ب دختراش نداده اما پدر من داده. بخاطر همین زن داداشم همش پی حرف و دعواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من ک مادر با دخترش بره سفر راحت تره..چون داماد مرد هست و کمتر خاله زنکه و مادرزن ک بیاد تو سفر کمکشون میکنه و کمتر دامادی هست با مادرزنش راحت نباشه ولی اکثر عروسا با مادرشوهرشون راحت نیستن..میگن شاید بخوایم خرید آنچنانی کنیم و مادرشوهر ب پسرش بگه نخر یا بخواد با شوهرش دعوا کنه و مادرشوهرش بدش بیاد...ولی اگه مادرتون با شما بیاد جو سنگین نمیشه و شما راحت ب شوهرتون هر حرفی بخواین میزنین هر چیزی بخواین میخرین و کلا جو راحتی بینتونه...بیشتر از این در توانم نبود توضیح بدم

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

ببین دوست عزیزم.حرف شمایه بخشیش درسته‌.ولی عروستون هم دارای یسری حقوق وخواسته های منطقی هست.مثلااینکه تنهابره مسافرت حقشه.ولی اگرمادرتونم ببره اشکالی نداره.اون بنده خداهم دلش بازمیشه.امااینو بدونین که همه قرارنیست ،کل تایم انرژی شون روبزارن به پای مادرهمسرشون.هرچندمیگم اشکالی نداره ایشون روهم ببرن مسافرت.ولی اگربارفتن مادرتون عروستون ناراحت شده ایشونم حق داره.اینجابنظرم برادرتون باید کفه ترازو رو ثابت نگه داره.که هم احترام مادرش حفظ بشه،هم عروستون ،عزتش حفظ بشه.درکل ازعروس انتظاری نداشته باشین.اگر ناراحت شد بابت این رفتارها نسبت بهش حق به جانب نباشین‌.بعضی ازعروساترجیح میدن ازخانواده ی همسر فاصله بگیرن. وقتی ام که این مسایل پیش میاد بین همسروبرادرتونم اختلاف پیش میاد.اگرکاربه جای باریک بکشه ازهم جداهم میشن.دردسرش برای شماست اونزمان‌پس ازش خرده به دل نگیرین.شماخودتم دست بکاربشین.برای مادرتون تایم بزارین.ببریدش مسافرت‌براش خریدکنید.همه چیزو نمیشه انداخت گردن عروس وازاون انتظارداشت.هرچندبرای مادرتونم واقعا ناراحت شدم.من اگربودم بااینکه خودم هم کمی بامادرهمسرم مشکل دارم اما  حتما ایشونم باخودم مسافرت میبردم.اما دیدگاه فکری ادمها باهم متفاوته.وبخاطرهمین تفاوت نمیشه ازکسی متنفربود

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
ب نظر من ک مادر با دخترش بره سفر راحت تره..چون داماد مرد هست و کمتر خاله زنکه و مادرزن ک بیاد تو سفر ...

همه اینا درست اما خب بالاخره از هر چندتا سفر یکیش ب مادر میرسه.. نمیرسه؟ بالاخره باید دامادی ک همیشه با مادرش میره سفر ببینه پسر خانواده همسرش هم مادرشو میبره ن اینکه فقط، دختر بگه مامانمم ببریم؟؟ 

پنج تا برادر و سه تا خواهر دارم...ولی مادرم همیشه با ما دخترا میاد سفر همیشه هم سرش دعواس ک با کی بره و تو خونه کی بمونه از بس شوهرامون دوسش دارن و وقتی توی خونمونه آرامش داریم و باصفا میشه خونمون...ولی هیچ وقت نرفت خونه داداشام ..همیشه داداشام با خانواده زنشون میرن سفر😁مامانمم راضیه اونام راضی ما هم راضی ...کسی تا حالا اعتراضی نکرده

یه خونه داریم که ب اسم پدر خدابیامرزمه مادرم توش زندگی میکنه. مادرم حقوق داره. کلا زنداداشم نمیتونه ...

چ نامرد چرا ی سریا قبول نمیکنن بابا شوهرت از خیلی قبل تر پسر یکی دیگه بوده و هست مامانشه دوسش داره 

ببین دوست عزیزم.حرف شمایه بخشیش درسته‌.ولی عروستون هم دارای یسری حقوق وخواسته های منطقی هست.مثلااینک ...

عزیزم منون ک وقت گذاشتی و این همه تایپ کردی اما شما فک میکنم کامنت های منو درست نخوندی.. همه ی زحمت ها گردن عروس؟؟؟؟  من میگم بعد 7سال شاید بیشترـ... یکبار با اونا رفته سفر.. من خودم چندبار بردمش اما نمیشه همیشه من ببرم. شوهرم فک میکنه پسرش نمیبره چرا من ببرم 

حالا من خودم مادرشوهرم فوت کرده ولی وقتی میخوام جایی برم اگه جا باشه خواهرشوهر بزرگمو هم میبریم ..اصن بزرگتر ک با آدم باشه خیلی خوش میگذره..انگار اجاق روشن تر میشه..امنیت بچه ها بیشتر میشه...ولی وقتی عروستون اینجوریه دیگه محلش نزارین تا خودشکمبود رو احساس کنه

شماام انقدر احمق و بی درکید که مادری که شوهر نداره و کل امیدش پسرش هست رو سرزنش میکنید  اون ما ...

احمق و بی درک امثال شمایین که عروس بدبخت خانواده امثال شما باید تاوان مسافرت نرفتن مادرشوهرش رو بده!!!اینکه شوهرش براش کم گذاشته مسافرت نبرده عقده هاش باید سر عروس خالی کنه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

یچیز بگمم من نزنید...

ولی یه مادر بااین همه سختتییییی بچه بزرگ میکنه به ثمره میرسونه بچشو دوستداره خوشبختیشو میخاددر مقابل بچشم همینجور...

وقتی یه مادر که شوهرش فوت کرده یه پسر داره 

حالا بعد مدت ها یباررررر باعروسش نوه هاش پسرش بره مسافرت مگه چی میشه؟؟؟؟!!!!

اتفاقا میتونن یه اتاق برای بچها ومادربزرکشون بگیرن

یه اتاقم برای خودشون که راحت باشن

بنظرم آدم باید مهربون باشه یکم قلبشو بزرگ کنه  دزسته وظیفه عروس نیست ولی بااین کار کوچولو آسمونی به زمین نمیاد اتفاقا خوشحال میشه وهمون خوشحالیش کلی توی زندگی پسرش عروسش تاثیر داره تازه بیشترم عروسش نوه هاشو دوست میدارع که هواشو داشتن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن