elham20902090 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 375 عنوان بنظرتون خيلي حرفم زشت بود 117 بازدید | 9 پست با دوس بسرم دعوا كرديم خيلي دروغگو و نامرد و سنگدل بود جواب تلفنم نميداد بهش چنبار زنگ زدم عصبانى شد گف رو مخم دارى ميرى!منم گفتم پس لطف كن ديگه مزاحم من نشو و اونم خيلى معذرت ميخوام گفت ك*ن لقت منم گفتم سي..تير!!! خيلي عصبانى بودم الام همش ميگم اون بي شخصيت بود من چرا اينطورو صحبت كردم كات كرديم اما از دست خودم ناراحتم بابت اون حرفى كه زدم...ديگه هيچ حرمتى نمونده نه؟:( 1404/08/17 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17106 خوبش کردی بلاکش کن از همه جا قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 529 باید بیشتر قهوه ایش میکردی تازه اومدی میگی حرفم زشت بود؟ خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤
mhiooo عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 1082 وقتی اون براش اینقدر سادست این حرفا باید باهاش مث خودش بنظرم خیلی مراعاتشو کردی😂
elham20902090 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 375 باید بیشتر قهوه ایش میکردی تازه اومدی میگی حرفم زشت بود؟ يعنى حق داشتم اينطورى حرف بزنم نه؟
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 529 يعنى حق داشتم اينطورى حرف بزنم نه؟ اره معلومه ک حق داشتی خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤
elham20902090 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 375 تو که کات کردی غصه چیو میخوری نميدونم بلاخره يه تايمى باهم بوديم احساس خجالت ميكنم بابت اون حرف زشتى ك زدم
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6066 نميدونم بلاخره يه تايمى باهم بوديم احساس خجالت ميكنم بابت اون حرف زشتى ك زدم اشکال ندارع ناراحت بودی دیگه