2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست

واقعاناراحت شدم.چاره چیه دوست عزیز.وقتی عروستون دلخورمیشه نمیشه توخونه ی اوناجنگ بیفته.یسریامنتظره جرقه ن.بهونه دستش ندید.خداخیربده همسرشمارو‌.اینم بگم برادرتونم بااین شرایط کناراومده ومشکلی نداره.اگرمشکلی داشت برای حل این موضوع فکرچاره بود.بازهم خداروشکرکه مادرتون حقوق داره.وگرنه مشخص نبودچی میشد.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاناراحت شدم.چاره چیه دوست عزیز.وقتی عروستون دلخورمیشه نمیشه توخونه ی اوناجنگ بیفته.یسریامنتظره ج ...

ممنونم از درکتون عزیزم..  حالا ی مدت گیر داده بودن مادرم خونه رو بفروشه حق اونا رو بده..  مادرم مستاجر میشد عین خیالشون نبود 😔

حالا یه دوستای دیگم یک مادرشوهری دارع هااااا

مادر شهیده حقوق پسرش میاد

شوهرشم که فوت شده بیمه بود حقوق اونم‌میاد

۲تا خونه یگی مشهد یکی شهرشون داره

۳.۴ماه مشهد ۳.۴ماه اینجا

یخچالشم دائم‌پر خوردنی مرغ گوشت و........

هر سال شایدم سالی دوبار میره کربلا و......

انتظاری از بچهاشم نداره راحت وآسوده سر زندگیشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
ممنونم از درکتون عزیزم..  حالا ی مدت گیر داده بودن مادرم خونه رو بفروشه حق اونا رو بده..  ...

ولی نه اصلا قبول نکنه همچین چیزی رو.اواره میکنن مادرتون رو.میگم که برادرتونم ازاین وضعیت ناراحت نیست.وگرنه اصلا چرایاید ازارث صخبت کنن.درسته حق برادرتونه به ارثش برسه.ولی اگرارث بخواد مادرش اواره میشه‌.حداقل تازمانی که زنده ست بااسایش زندگی کنه داخلش.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
حتما با دوستاش میره سفر درسته؟ 

اره کربلا حج قم‌جمکران مشهدم که خونه داره همم هواشو دارن‌چون مادرشهیده مث‌پروانع دورشن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
ولی نه اصلا قبول نکنه همچین چیزی رو.اواره میکنن مادرتون رو.میگم که برادرتونم ازاین وضعیت ناراحت نیست ...

زنش، یادش میداد تا زمانی ک معلوم شد ب زنش چیزی نداده پدرخانومش، داداشم هر چی ب زنش گفت اعتراض کن نکرد گفت خانوادمن. تااااازه داداشم فهمید بازی خورده این همه سال زنه پرش میکرد سر ما مینداخت. البته بگم داداشم اگر از اول پخته بود باری نمیخورد اونم مقصره

ولی من ان شاالله ازدواج کردم قصدم اینکه با مادرشوهرم دوست باشم تا دشمن اونم‌جای مادر خودمون اونم مث همه مادرا سختی بچشو کشیده چی میشه هواشو داشت ولی اکثریت میخندن میگن وقتی ازدواج کنی میبنمت🤥🤐

هیچ ادم سالمی نسبت به خانواده طرف مقابل الکی جبهه نمیگیره اسی حتماشماهم کارایی کردیدکه عروستون خوشش نیومده وبرعکس اونم حتماکارایی میکنه که شماراضی نیستیدوهمه اینامیشن کینه جوریکه نمیتونه بامادرتون باش

خوبه خودت داری میگی  شوهرتم نق می زنه  که مثلا من تنهام  و شما با مادرتی چه فرقی داره عروسم همینه با مادر شما احساس راحتی نداره توقع بی جایی هست به نظر من خیلی اشتباهه که زن هایی که از پس زندگی خودشون بر نمیان و احساس تنهایی می کنند بعد از فوت همسرانشون ازدواج نمی کنند  بعضی ها طاقت تنهایی دارن و با دوست و آشناهایی که باهاشون راحت هستند رفت و آمد و سفر می کنند و کاری به بچه هاشون ندارند اونی که از پس خودش برنمیاد به نظرم نباید تنها بمونه و باید ازدواج کنه  هم برای خودش بهتره هم  بچه هاش نگرانی ندارن

ولی من ان شاالله ازدواج کردم قصدم اینکه با مادرشوهرم دوست باشم تا دشمن اونم‌جای مادر خودمون اونم مث ...

مشکل اینجاست بعصی مادرشوهراعروس ومث دخترشون نمیدونن به زبون میگن ولی درعمل نه