2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست
انقدر سطحی نگری؟؟؟ یک در هزار عروس و مادر شوهر رابطمون خوبه انقدر مادرشوهر هس ک پسر رو پر میکنه میند ...

من سطحی نگر نیستم اتفاقا خیلی هم پخته شدم و تجربه دارم

فکر نمیکنی قضاوتم میکنی ؟؟؟ 

چطور اینقدر راحت قاضی شدی ؟؟؟

قبول دارم حرفتو عزیزم کسی هم نگف مادر و پسر همو نبینن ولی اسی انتظار داره عروسشون تنهایی مادرشو پر ک ...

تنهایی مادرمو کسی نمیتونه پر کنه. واقعا بعد 6-7سال ی سفر با مادر فکر نمیکنم ب جایی بربخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا طرفدار عروس زیاده حتی اگه بگید عروس خونم رو آتیش زده همه میان میگن حتما یک کاری کردید که اینجوری کرده بیخیال اینجا نباید از عروس بد گفت فقط مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

من خودم در سال 3بار با مادرشوهرم میرم سفر 1بار شاید خودمون

اگه بگم چقدر اذیتم کرده همین مادرشوهری که الان مثلا یک هفته میاد خونمون و ... 

هر کی حای من بود خیلی سرد و خشک رفتار میکرد

بعضی وقتها گذشت جواب میده بعضی وقتها سکوت بعضی وقتها جواب دادن متقابل

همهی آدمها مثل هم نیستن ولی همه آدم هستیم و محبت رو دوست داریم منتهی به روش خودمون

اسی میتونید خودت برادرت به مادرتون سر بزنید نباید آرامش زندگی کسی بهم بزنید ک مگه نمیگی برادرت و زنش ...

عزیزم در مورد مادرم اجازه نمیدم از کلمه ی وبال گردن استفاده کنی. لطفا در انتخاب کلماتت دقت کن. شما الان چون سنی نداری خیلی رویایی و روشن فکرانه نظر میدی.  زمان فقط میتونه بهت بگه منظور من چیه

من مادرشوهرم بیوه س.۲تام دختر داره داره مجردن.خونه م جداس ولی زندگیمون یکیه.شوهرم خرجشون می‌ده.امسال عید نرفتن مسافرت چون من حامله بودم انگار ناراحت شده بودن.شوهرم ۳روز،من برد خونه مامانم بدو بدو برگشتیم.بهش خوش نمی‌گذشت بدون اونا...حالا من چی بگم؟؟فقط سکوت می‌کنم و احترام نگه می‌دارم همین

عزیزم در مورد مادرم اجازه نمیدم از کلمه ی وبال گردن استفاده کنی. لطفا در انتخاب کلماتت دقت کن. شما ا ...

منم چون میدونم ارزش مادر چقدر بالاس گفتم اینکار نکن با اینکار دقیقا داری ارزش مادرت پایین میاری من حاضر نیستم یک ثانیه هم مادرم بخواد نگاه سنگین عروس تحمل کنه شده خودم از صبح تا شب کنارش باشم اینکار رو میکنم

چون برای مادرت ارزش قائلی گفتم اینکار رو نکن👌

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
من مادرشوهرم بیوه س.۲تام دختر داره داره مجردن.خونه م جداس ولی زندگیمون یکیه.شوهرم خرجشون می‌ده.امسال ...

شما کار درستی میکنی و اصیلی.. منم نمیگم تو همه سفرا مادرم باشه اما دیگه هر ژ 3یا4سفر یکی دیگه حق ک داره.. من خودمم عروسم

منم چون میدونم ارزش مادر چقدر بالاس گفتم اینکار نکن با اینکار دقیقا داری ارزش مادرت پایین میاری من ح ...

خب پس من چیکار کنم. همش ک من نمیتونم ب همسرم بگم با ما بیاد. همسرم نمیگه پس بقیه بچه هاش چی؟ من نبرم اون نبره این نبره ک بگیم احترام مادر بذار حفظ بشه؟ والا منم عروسم.. تازه میفهمم چه آتیش هایی سوزونده. من براحتی میتونم مث اون باشم. با خبرچینی کلی شر انداخت. الانم تو قیافه ست

شما کار درستی میکنی و اصیلی.. منم نمیگم تو همه سفرا مادرم باشه اما دیگه هر ژ 3یا4سفر یکی دیگه حق ک د ...

ممنونم عزیزم درسته. ولی قبول کن هر آدمی به ظرفیت شخصیتی و اجتماعی داره عروس شمام این مدلیه.ببین من خودمم برادر دارم عروس داریم ولی خدا شاهده تا الان که ۱۶ساله ازدواج کردن ۱بارم مادرم یا پدرم رو جایی نبردن.مام چیزی نمی‌گیم چون حق زندگی مشترکشون مال خودشونه.تازه هی بهشون امتیاز می‌دیم یه وقت ناراحتت نشن🫠به نظرم بذارید زندگیشون بکنن.عروستون ناراحت باشه زندگی داداشتم تلخ میشه.

من سطحی نگر نیستم اتفاقا خیلی هم پخته شدم و تجربه دارم فکر نمیکنی قضاوتم میکنی ؟؟؟  چطور اینق ...

سطحی نگری ینی چی؟؟ ینی فردی ک عمق قضیه و همه شواهد و اتفاقات و احتمالا در نظر نمیگیره 

خیلی خنده داره ک بیایم رابطه خودمون در نظر بگیریم ک یک در هزارراتفاق میفته همه ایران میدونن اکثرا عروس و مادر شوهر رابطه بدی دارن ! پس نباید وقتی نظر میدی شخصی نگاه کنی به قضیه 

این اگ سطحی نگری نیس پس چیه؟؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸