2777
2789
عنوان

بی ارزش ترین زنارو اینجا میبینم

490 بازدید | 62 پست

کجا زندگی میکنین؟ کدوم شهر ؟ کدوم سال 

با خیانت میسازن

با زن دوم

با کتک

با خساست

با بی احترامی بد دهنی

درس و مهارت و مدرک و پول و شغل هیچی

بعدم که باید جدا شین میگین پشتوانه و پول ندارن

غیر از حسادت و بی ادبی و چشم تنگی هیچی ندارن

بدا به حال فرزندانی که زیر دست شماها تربیت میشن

کاش قدر جایگاه انسان و شخصیت خودتون رو بدونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بد طلاق مشکلات بعد طلاق و از همه مهمتر شغلم یه چیز بهم یاد داد شرایط زندگی ها متفاوته من خیانت دیدم کتک خوردم حمایت خانواده رو داشتم و جدا شدم اما سختی های خودشم داشت یکی بچه داره کی حاضره بچه ش بزاره زیر دست مرد خائنی که دست بزن داره کی حمایتش می‌کنه هیشکی کجا رو داره هیچ جا مجبوره بخاطر بچه هاش بمونه

عزیزم خیلیا پشتیبان و پول ندارن ک با همچین آدمایی زندگی نکنن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

دقیقا یه سری های خیلی حرص در بیار هستن مثلا طرف تاپیک زده همسرم شکاک نمیزازه تنها برم بیرون و... میان میگن طبیعی اولش همه مردا همینن واقعا شما کدوم مرد با فرهنگ ‌و سطح بالای دیدی که اجاره نده خانمش تنها بیرون نره؟این چیزا فقط تو مرد های غیر عادی و سطح پایین دیده میشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️