2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 129 پست
دقیقا همیشه و همیشه به شوهرم همین و‌میگم ولی اون قبول نداره

هرکسی یک نظری داره تغییر دادنش سخته

خدا هرچی خیره پیش بیاره وعاقبتمون بخیر بشه

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
عزیزم حتما دوست نداره مادرشوهرش بیاد ک قیافه میگیره دیکه برای سفر خودش هم نمیتونه تصمیم بگیره ! 😑

گلم زندگی دو طرفه هست 

پس از نظر شما یه آقا نمیتونه برای سفرش تصمیم بگیره که مادرش هم ببره ؟؟؟؟

۳ بار تصمیم خانم بوده حالا یه بار هم تصمیم آقا باشه دیگه 

به این میگن تفاهم نه اینکه هر چی خانم یا هر چی آقا بگه طرف مقابل بگه چشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر قلبت سیاهه اسی .....  من اگ روزی پسر دار هم بشم دوری و دوستی میکنم هیچوقت مزاحم خلوت خانو ...

بنظرم ی نگاهی ب کامنت قبلیت بندازی میفهمی قلب کی سیاهه. گفتن حرفت آسونه الانی که تو اوج جوونی و زیبایی هستی اما کافیه ی سر ب سالمندان بزنی.. یا حداقل کلیپ های دلتنگیشون رو ببینی 

بله اما  کسی که همچین طرز فکری داره بنظرم ی روزی  مادرشو تک و تنها گوشه ی خونه میبینه

اسی میتونید خودت برادرت به مادرتون سر بزنید نباید آرامش زندگی کسی بهم بزنید ک مگه نمیگی برادرت و زنش سر همین قضیه مشکل دارن ! مادرم راضی نیس بخدا ک سر اون زندگی داداشت ب مشکل بخوره !

سعی کن با عروستون دوری و دوستی کنی و مادرتو وبال گردن اونا نکنی اگ برای مادرت ارزش قائلی نزار خوردش کنه با نگاه و رفتاراش عروستون! خودت بهش سر بزن ببرش بیرون بیارش خونتون همینطور برادرت 

قرار نیس مادرت تو مسافرت خانوادگی اونا بره ک اوکی قبول اگ بقیه داداشا و خواهرا و همه باهم برید ایرادی نداره مادرتون هم بیاد ولی حرکت قشنگی نیس ک مادرتون تنها با عروس بره!

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
بعضی وقتها خیلی خشن ادب میشه  ما هم ازین عروسها داریم البته برای ما وحشی تر از اونی هست که حتی ...

دقیقا من اون روزی میبینم که میخواد تاوان پس بده ولی دوری کردن من برای اینکه به زندگیم آسیب نزنه خودش زندگیش داغونه هر کاری میخواد بکنه 

گلم زندگی دو طرفه هست  پس از نظر شما یه آقا نمیتونه برای سفرش تصمیم بگیره که مادرش هم ببره ؟؟؟ ...

قرار نیس سفر ب کام یکی خوش ب کام یکی تلخ بشه میتونن خودشون برن یا با کسی برن ک هر دو از بودن کنارش لذت ببرن مثل دوستی کسی 

ولی اگ همه داداشا و خواهرا همه باهم میرفتن سفر مادرشونم بود اصلا ایرادی نداشت ولی تنهایی مادر و عروس باهم اصلا وچه زیبایی نداره!

اسی میتونید خودت برادرت به مادرتون سر بزنید نباید آرامش زندگی کسی بهم بزنید ک مگه نمیگی برادرت و زنش ...

منی که تجربه هر جور اتفاقی رو داشتم 

اینطور مواقع یا مادرپسر حرفاش تند و تیزه یا عروس

و یا مادر خیلی محترمه و عروس با کنایه حرف میزنه 

اگه اینطور باشه برای حرمت مادر ، طبق گفته شما نباید با عروسش برع مسافرت اما مسافرت دسته جمعی مانعی نداره

عروس خانم هم اگه برای هر چیزی بهانه میگیره ، گردش دوران اونو قشنگ ادبش میکنه فقط مادر پسر باید طوری رفتار کنه که اون دوتا پیش هم خوش باشن و نیازی به حضور اجباری تو خونه مادرشوهر نباشه 

اما در کل قبول کنیم مادری که زحمت بچه هاشو کشیده نباید بعد مستقل شدن بچه ها ، از دیدنشون محروم بشه و یا حرفهای کنایه دار بشنوه

دقیقا من اون روزی میبینم که میخواد تاوان پس بده ولی دوری کردن من برای اینکه به زندگیم آسیب نزنه خودش ...

شما هر چقدر هم دوری کنی وقتی کم بیاره میگه مقصر شمایی 

برای ما که اینطور بود ، منی که بخاطر آرامش خودم قطع رابطه کرده بودم و کلا ازشون بیخبر بودم بعدها شنیدم مسبب تمام بدبختیها و اختلافها من بودم !!!

بنظرم ی نگاهی ب کامنت قبلیت بندازی میفهمی قلب کی سیاهه. گفتن حرفت آسونه الانی که تو اوج جوونی و زیبا ...

با ادمی که خودخواهانه نگاه میکنه به قضیه حرفی ندارم ! ببخشید ولی تو فقط به فکر خودتی فقط به فکر مادرتی اصلا برات عروستون مهم نیس اگ دلیل این رفتار هاش نمیفهمی بهت گفتم ک بدونی! جبهه نگیر نسبت ب حرفام ولی به عروستون هیچ ربطی نداره ک مادرت دلش پوسیده تو خونه خب دخترشی ببرش بیرون قرار نیس دختر مردم جور تنهایی مادرتو بکشه خیلی درکش سخته؟؟؟ ریپ نزن دیگه با آدم بی منطق و خودخواه حرفی ندارم👎فقط ب حرفام فکر کن یکم 

شما هر چقدر هم دوری کنی وقتی کم بیاره میگه مقصر شمایی  برای ما که اینطور بود ، منی که بخاطر آر ...

اره میفهمم چی میگی دقیق سهمی از مشکلاتش منم خیلیا به من گفتن مخصوصا اگه از زندگی من بیخبر باشه آنقدر شوهرشو اذیت می‌کنه حتی بچه اش ولی برای من اهمیت نداره جاریم 

منی که تجربه هر جور اتفاقی رو داشتم  اینطور مواقع یا مادرپسر حرفاش تند و تیزه یا عروس و یا ما ...

قبول دارم حرفتو عزیزم کسی هم نگف مادر و پسر همو نبینن ولی اسی انتظار داره عروسشون تنهایی مادرشو پر کنه به دختر مردم چه ربطی داره آخه وگرنه بیان همو ببین رفت آمد کنن کسی جلوشون نگرفته !

پس چطور میشه من خودم زنگ میزنم به مادرشوهرم که میریم مسافرت آماده شو !!! پسرشه دوست داره مامانش باه ...

انقدر سطحی نگری؟؟؟ یک در هزار عروس و مادر شوهر رابطمون خوبه انقدر مادرشوهر هس ک پسر رو پر میکنه میندازه ب جون عروس انقدر مادرشوهر هس تو مسافرت تیکه بندازه این چیه خریدی پولای پسرمون حیف میل میکنی و.... شما انقدر سطحی نگری فکر میکنی همه مثل شمان؟؟؟؟؟ اینا اینجور ک پیداس مشکل دارن پس دور بمونن بهتره

قرار نیس سفر ب کام یکی خوش ب کام یکی تلخ بشه میتونن خودشون برن یا با کسی برن ک هر دو از بودن ک ...

نظرات فرق داره عزیزم 

من خودم بچم دختره و مادرشوهر نمیشم هرگز ولی دلیلی نمیبینم که اگه مادرشوهر یه بار با عروس بره سفر عروس براش قیافه بگیره و از نظرم این کار خیلی زشته

قبول دارم حرفتو عزیزم کسی هم نگف مادر و پسر همو نبینن ولی اسی انتظار داره عروسشون تنهایی مادرشو پر ک ...

درسته 

اولین روز همسرم گفت اگه میخوای راحت زندگی کنی از هیچ کس انتظار نداشته باش 

خیلی سخت بود با حرفش کنار بیام ولی الان دقیقا تو این حس و حالم 

از هیچ کس هیچ انتطاری ندارم 

نه مادرم نه بچه هام نه همسرم و .....

با ادمی که خودخواهانه نگاه میکنه به قضیه حرفی ندارم ! ببخشید ولی تو فقط به فکر خودتی فقط به فکر مادر ...

اتفاقا بوی خودخواهی از حرفای شما میاد. اره ی بار ربط نداره. دوبار ربط، نداره.... دیگه دهمین بار ک ب پسر مادرم ربط داره.  منطق از سرو روی حرفای شما میباره.. امیدوارم در زمان کهن سالی روی حرفای امروزت بمونی. وقتی ببینی پسرتو بزرگ کردی و سهمی دیگه ازش نداری حتی اندازه از هر ده سفر یک سفر.